Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

MSI Mag B660M Mortar Wifi

Af Jonas Holm Bendtsen | 06-03-2022 | 11472 visninger | 3 kommentarer


Producent: MSI
Sponsor: MSI
Introduktion

Vi har i denne omgang været så heldig at få et mediakit i hånden fra MSI. Et Medeiekirt er det når en producent sender en komplet pakke ud til medierne som indeholder alt man skal bruge for at teste det. Kittet indeholder et MSI Mag B660M Mortar Wifi, 32 GB DDR5 5200MHz fra Kingston og en i5-12400 12. gen CPU fra Intel.

I husker nok at Thomas i efteråret lavede en unboxing af sin tid var med til unboxing ifbm. 12th gen. og MSI MAG og det var den helt store pakke vi fik tilsendt den gang. Denne gang er vi gået noget ned i skala, MSI Mag B660M Mortar Wifi, er et mainstream Micro-ATX-Mobo, så der er selvfølgelig sparet på lir og mange udtag, jeg har i hvert fald været nødsaget til ikke at tage alle mine Corsair QL 120 i brug under testen af dette motherboard.

Det har været noget af en rutschebanetur og jeg har haft mine kampe med at få denne 12400 til at ramme de så kaldte 4,4Ghz den skulle kunne booste op til, det lykkedes endelig under en loop benchmark med 3DMARK hvor jeg fik en enkelt kerne til at ramme 4390MHz.
Mit førstehåndsindtryk af denne kasse er, at når først man får the black box i hånden, er man kun spændt på hvad der kan ligge i en ikke specielt tung kasse.
 


Da jeg får åbnet kassen skriger den ikke ligefrem af sex, der ikke lagt op til at denne kasse skal overbegloes af ret mange, nærmere; bare tag og kom videre.
Men man kan heller ikke forvente ret meget af et motherboard til 1629 kroner, ikke i forhold til når man kigger i retning af mid-range / high-end motherboards. Da jeg får taget motherboardkassen ud, ligger der jo en lille overraskelse inde under og det kribler helt i fingrene at finde ud af hvad det er.

Da jeg får åbent den lille luge, ligger vores CPU og RAM samt en lille hilsen fra MSI, Kingston og Intel.


Lad os tage fat på motherboardet, det ligger i en antistatisk pose og dejligt beskyttet i sin kasse.Under motherboardet finder vi adskillige kabler, m.2 skruer, cd-com, WIFI-antenner og en masse stickers. Jeg kunne personligt godt tænke mig at se CD-ROM'en udskiftet med  onedrive/skyen eller et USB-drive, da jeg ikke tænker ret mange i dag gør sig brug af diskette drevet. 

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE