Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Remarkable 2

Af Heini Nielsen | 07-04-2022 | 8728 visninger | 4 kommentarer


Producent: Remarkable
Sponsor: Remarkable
Introduktion

”Du vil huske indholdet fra eksempelvis et møde, en bog eller en forelæsning bedre, hvis du skriver gode noter ned ved siden af”. (https://videnskab.dk/sporg-videnskaben/husker-vi-bedre-nar-vi-tager-noter )

Det er en sætning jeg selv er vokset op med i en tid, hvor computere og tablets endnu ikke var en del af folkeskolen, og har i forbindelse med et senere uddannelsesforløb i en moden alder, på trods af muligheden for brugen af bærbar computer alligevel anvendt almindelig note skrivning, idet jeg oplevede, at huske informationerne meget bedre.
Jeg fortæller jer dette fordi, denne anmeldelse omhandler en test af reMarkable 2, som tilbyder samme oplevelse af, at skrive noter på almindeligt papir og hvorfor jeg synes, at den er interessant at se nærmere på og teste.ReMarkable betyder direkte oversat bemærkelsesværdig, og den tablet jeg skal teste er anden generation, som udkom 17. marts 2020, hvor CEO Magnus Wanberg er grundlæggeren med virksomhed i Norge/Oslo. ReMarkable har sit eget styresystem kaldet Codex, som er baseret på Linux og optimeret til elektronisk papirvisning eller displayenheder, der efterligner udseendet af almindeligt blæk på papir.

Det er netop displayet, som udgør den tekniske forskel mellem reMarkable og andre LCD baserede skærm, som smartphones, tablets eller IPads, hvilket gør disse gode, når du streamer serier eller spiller. De har dog en glasoverflade, som kan give genskær specielt når solen skinner, hvilket kan gøre det svært at se indholdet og hvor lyset kan overbelaste øjnene over længere tids brug, hvilket kan medføre tørre øjne og hovedpine. ReMarkable har en mat tekstureret skærmoverflade, hvilken er designet til at blive anvendt som et skrive, tegne og læseredskab, som eksempelvis dagbogsføring, noter m.m. og kan ikke benyttes til at eksempelvis streaming.
 

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE