Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Asus ROG THOR 1000W PLATINUM II

Af Heini Nielsen | 25-05-2022 | 4809 visninger | 0 kommentarer


Producent: Asus
Sponsor: Asus
Introduktion

Tiden er kommet. Jeg skal have bygget en ny test pc op, som jeg skal benytte til at teste nye som gamle grafikkort på. Jeg har endnu engang været så heldig, at få Asus til at hjælpe mig med nogle af delene, som jeg skal anvende til at bygge denne pc op med.
Jeg kan fortælle jer, at jeg blandt andet vil anvende et Asus Rog Maximus z690 Extreme bundkort, som jeg fornyligt lavede en anmeldes af som I kan læse her. En af de store grundene til jeg valgte dette bundkort er, at du har en release knap til grafikkortet. Når nu den skal benyttes til, at teste en masse grafikkort af med, så var det et oplagt valg for mig at gå med dette bundkort.

Jeg har som sagt valgt, at starte lidt blødt ud og udfærdige en hurtig Unboxing. Mit første indtryk til jer, af et af de produkter, som jeg har været så heldig at have fået af Asus til dette formål. De har nemlig sendt deres helt nye udgivet strømforsyning nærmere betegnet Asus Rog Thor Platinum II, efterfølgeren af den rigtig populære Thor serie. En strømforsyning, som skulle kunne håndtere selv de meste krævende grafikkort, som vi har på markedet pt, men forhåbentligt ligeledes til de kommende grafikkort, som lyder til at blive meget strøm krævende, men nok desværre ikke det, de fleste håber på kommer til at ske med de strømpriser, vi har nu om dage.


 

Side 1 2 næste »


ANNONCE