Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Epos H6 Pro Open

Af Kaare H | 30-09-2022 | 8346 visninger | 2 kommentarer


Producent: Epos
Sponsor: Epos
Introduktion

Indledning

Vi skal i dette review tage et nærmere kig på en af de lidt nyere spillere på markedet inden for gaming-tilbehør, nemlig det danske mærke Epos, som har været så flinke at sende os et af deres topmodeller af headset til test, nemlig H6PRO Open. Der er tale om et helt analogt headset med alm. Jackstik-tilslutning, så her er altså ikke noget med drivere, blinkede RGBW-lys, eller medfølgende software som kan få din stemme til at lyde som et egern der har inhaleret en heliumflaske.
Da jeg blev kontaktet af Epos og forespurgt om jeg ville teste deres headsets, tænkte jeg ikke meget nærmere over det, men halvt forventede at det var endnu et eller andet tilfældigt mærke som ville prøve at komme ind på markedet, og derfor gik der faktisk en del tid, før jeg fik taget mig sammen til at læse mailen igennem og så kigge nærmere på Epos hjemmeside og rent faktisk læse på hvem de er og se hvad de ellers laver af produkter. Min første tanke blev da godt nok sendt i skammekrogen, for efterhånden som jeg sad og kiggede siden igennem, så kunne jeg godt fornemme, at der her er tale om en ret seriøs konkurrent på markedet.
Epos H6Pro er et gaming headset der henvender sig til det voksne publikum, altså os over 30, som er gift, har villa, Volvo og vovhund, og de statistiske 2,4 børn eller hvad der nu lige er den gennemsnitlige danske families antal børn. Det er også derfor, som jeg indledningsvist nævner, at headsettet ikke er med en masse lys, kommer i pangfarver, og på andre måder heller ikke skriger langt væk af gamer. Det er endda så genialt, så skulle man ikke have brug for mikrofonen, så kan denne pilles af og der sættes et blænddæksel over tilslutningerne, og så ligner ens gamerheadset lige pludselig et par hi-fi headphones i stedet. Noget der er ganske praktisk, hvis man bare gerne vil have god lyd når man er på farten.

Emballagen og dens indhold

Lad os springe direkte ud i det, og starte med at kigge på det visuelle design af kassen, samt hvad der egentlig er i den. Kassen i sig selv er lavet af ganske kraftigt pap og er meget solid, og allerede her begynder man at se, at dette netop er et produkt som henvender sig til det voksne segment.
Forsiden af kassen er præget med et detaljeret billede af den venstre ørekop, hvor man tydeligt kan se hvordan den er hængslet, mikrofonen, den tykt polstrede hovedbøjle og ørepude, samt at ørekoppen er lavet med et åbent design. Headsettet jeg har modtaget er i den farvevariation Epos kalder for Ghost White, og det afspejler kassens generelle farve også.

På højre side af kassen fortsætter billedet fra forsiden, mens venstre side er udstyret med en infoboks der lister nogle features ved headsettet samt lidt om hvad der er i kassen, farven og hvilke produkter headsettet er kompatibelt med.
Bagsiden viser et mindre billede af headsettet, og her er der igen listet nogle features, som eks. den aftagelige mikrofon, og så en kort tekst som skal hjælpe med at sælge headsettet, når nu man står med det i hænderne nede i butikken.
 
Inde i kassen finder vi headsettet, og en lille kasse med to forskellige tilslutningskabler, to dæksler til at montere i stedet for mikrofonen, en quickstart guide og en sikkerhedsguide. Måden headsettet ligger pakket på, med formskårede skumindlæg i både låg og bund af kassen, gør at man får en følelse af, at man står med et eksklusivt produkt, og ikke bare endnu et tilfældigt headset som kommer i en fesen plasticæske, bundet fast med strips eller kabelbindere til en ultratynd papplade.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE