Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Gigabyte Radeon RX 6500XT GAMING OC 4G

Af Thomas Eriksen | 29-06-2022 | 13396 visninger | 6 kommentarer


Producent: Gigabyte
Sponsor: Gigabyte
Introduktion

Denne gang skal vi kigge på Gigabyte Radeon RX 6500XT GAMING OC 4G, ja du læste rigtigt modsat nærmest alle andre kort på markedet så har RX6500 kun 4 GB RAM og det bliver spænende at se hvad det betyder for ydelsen. Men jeg kan allerede nu komme med et kvalificeret bud på at kortet vil yde rimeligt okay i 1920*1080 men alle opløsninger over vil ikke være noget det er glad for, men lad os kigge på det og som om mine forudsigelser er rigtige.  
RX6500 XT chipsettet blev frigivet tilbage i januar måned og er AMD’s bud på et prisvenligt grafikkort. En måde de har klaret det på, er ved at tage et chipset som grundlæggende set er beregnet til bærbare computere og smidt det på et kort til stationære computere. Kortet er på den baggrund begrænset i sin hardware til 4 GB Ram og 4x PCIe. Når man tænker på at kortet i skrivende stund koster lige under 2000 kr lyder specifikationerne lidt for begrænsede.
 
  Radeon RX 6500XT
Clock speed base (MHz) 2685
Clock speed Boost (MHz) 2825
Stream Processors 1024
Memory (GB) 4
Memory Bus (bit) 64
Memory Speed (MHz) 1800

Bortset fra den høje clockfrekvens på GPU’en så er der ikke meget positivt at sige om specifikationerne.Kassen
Efter at have testet et par grafikkort fra Gigabyte og andre producenter, så kan jeg ærligt sige at der ikke er meget forskel fra kort til kort. Den største ting der adskiller et AMD fra et Nvidia kort er farven på kassen (og navnet naturligvis). Derudover er designet meget ens med det vi tidligere har set på andre gigabyte kort.

Udstyret i kassen er også helt standard for et grafikkort i den prisklasse, det vil sige ingen spil bundles stickers eller andet. Det eneste kassen indeholder, udover kortet er en lille quickstart guide.

Men for at være ærlig, så er alt det ekstra man kan få med også lidt ligegyldigt, så lad os tage fat i kortet og se lidt på det.


 

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE