Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Turtle Beach VelocityOne

Af Thomas Jensen | 16-09-2022 | 4978 visninger | 2 kommentarer


Producent: Turtle Beach
Sponsor: Turtle Beach
Introduktion

Med hovedsæde i Californien; San Diego, er en af de ledende på markedet indenfor blandt andet gamerlyd og tilbehør til gamerindustrien; Turtle Beach, som har rødder tilbage til 1975 med grundlæggerne Roy Smith og Robert Hoke i New York. Uden at gå for meget tilbage i historien, eftersom den nyere tid og produktet der skal ses på i dag er lidt mere spændende, så startede Turtle Beach med budgetvenlige systemer til musikindustrien, hvor Turtle Beach i starten af 90’erne bevægede sig over i lydkorts til andet computertilbehør. Turtle Beach Softworks som firmaet hed dengang, blev på daværende tidspunkt solgt og skiftede navn til Voyetra Turtle Beach. Med et større hop i tiden opkøbte Turtle Beach Roccat GmbH i 2019 og har før dette også bevæget sig ind på områder som; headsets, tastaturer, mus, musemåtter og meget andet. Dette kan måske også give dig svaret på, hvorfor navnet Turtle Beach er at se på Roccats officielle hjemmeside og omvendt.

I dag skal der ses på noget i en lidt anden kategori, nemlig et YOKE-setup fra Turtle Beach; VelocityOne, som blev lanceret d. 17 december 2021.

Turtle Beach VelocityOne Universal Flight Control System er et realistisk, præcist og modulært flysystem, som blandt andet henvender sig til spillet Microsoft Flight Simulator, som også reklameres med på æsken samt medfølgende pjece. Dette udelukker naturligvis ikke andre flyspil! Ifølge Turtle Beach, er VelocityOne bygget på realisme med inkluderet modulært throttle-system, hvilket vil give den autentiske flyoplevelse! VelocityOne er både egnet til Xbox- og PC-brugeren!

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE