Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Atom Android Controller fra Turtle Beach

Af Kristian | 09-09-2023 | 2998 visninger | 2 kommentarer


Producent: Turtle Beach
Sponsor: Turtle Beach
Atom Android Controller fra Turtle Beach

Turtle Beach Atom Controller - Android controller

Introduktion: Turtle Beach Atom Controller er en Mobile Gaming Controller. En controller der vil tage dit mobilegaming til et nyt niveau!

                                 

Før jeg gik i gang med produktet, havde jeg en utopisk forestilling om, at controlleren var kompatibel med et hvilket som helst spil. Jeg erfarede hurtigt at dette ikke var tilfældet, men af den nødvendige app “Atom appen”, fremgår det af et meget brugervenligt overview, hvilke spil den kan bruges til. Af populære titler kan nævnes Fortnite og Asphalt 9: Legends.
Atom Controller tilsluttes via Bluetooth til din Android-enhed.

Design og komfort: Atom Controller er designet så den ligger godt i hænderne. Grebet er solidt, og knapperne er nemme at nå.  Placeringen af knapperne minder en del om Nintendo Switch controllere. Den er komfortabel når man spiller i længere tid ad gangen.
De to controllere klikker sammen med magnet, som gør at Atom er let at have med på farten - til den lange togtur eller bilferien. Enheden oplades via det medfølgende USB-C kabel, og ifølge producenten er batterilevetiden 20 timer.

                                                       

 

Customized knapper: Atom Controlleren giver digr muligheden for at tilpasse og programmere knapperne efter dine præferencer. Jeg må indrømme jeg ikke gik yderligere en i denne del af enheden, fordi jeg oplevede at standardopsætningen fungerede fint. Generelt det faktum at du har muligheden for at bruge knapper frem for touch i spillene er en kæmpe fordel i de fleste online multiplayer spil.

Konklusion: Turtle Beach Atom Controller leverer pålidelig responsivitet, komfort og gør din mobile-gamingoplevelse federe! Den er lille og let at have med på farten.
Din præstation i Fortnite vil uden tvivl være forbedret, og ligeledes andre multiplayer spil, hvor reaktion, og kontinuitet er afgørende. Står du og skal ud at rejse, er de omtrent 700 kr. givet godt ud til en Atom Controller. Den har været nede i 450 kr. på tilbud. Tilbud eller ej så er det billigere at anskaffe sig en Atom, fremfor en Nintendo Switch eller anden håndholdt konsol. I tilfælde af at du er iOS bruger findes den selv samme controller til dette styresystem. 

Min søn på 8 år har også leget med controlleren - og han er fan! Ikke at han har det store ordforråd ifht. ergonomi med videre. Dog synes han at selve designet er flot, og hans grip på controlleren var perfekt.
Alt i alt er Turtle Beach Atom Controller en solid controller, og bruger du tid på mobilespil er den helt sikkert pengene værd.

                                          


Se priserne hos PriceRunner.

Pros:

  •  Lang batterilevetid.
  •  Transportabel (pocket size).
  • Knapperne har samme størrelse som controllere fra velkendte konsoller.


Cons:

  • -Bluetooth kan påvirke latency i FPS spil (stadig langt bedre end at spille med touch..!)
  • Telefonen kan ikke oplades imens man spiller.ANNONCE