Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Logitech YETI GX

Af Mut_one | 29-01-2024 | 3573 visninger | 0 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: Logitech
Logitech YETI GX

Velkommen til den ultimative lydoplevelse med Logitech YETI GX!

Hej alle sammen, og velkommen til denne introduktion af Logitech YETI GX - din nøgle til en uovertruffen lydoplevelse! Uanset om du er en streaming-entusiast, en professionel gamer eller bare elsker at skabe indhold, er YETI GX designet til at imødekomme dine lydbehov på højeste niveau.
Højdepunkter:

  1. Professionel Lydkvalitet: YETI GX leverer krystalklar lyd, så du kan nyde hvert nuance i dine samtaler, optagelser eller spil. Med avanceret teknologi og et retningsbestemt kondensatormikrofon, kan du være sikker på, at din stemme bliver fanget med præcision.

  2. Adaptivt Design: Denne mikrofon er skabt til at tilpasse sig dine behov. Den justerbare mikrofonarm og det stabile stativ giver dig fleksibilitet til at positionere YETI GX præcist, så den passer til din arbejdsstation eller gaming-setup.

  3. Stilfuldt og Robust: YETI GX er ikke kun kraftfuld, men også stilfuld. Det robuste metalstel og det elegante design gør det til en fornøjelse at have på dit skrivebord, mens det samtidig holder til daglig brug.

  4. Plug-and-Play-funktionalitet: Nem opsætning uden de helt store udfordringer. YETI GX er kompatibel med de fleste enheder, og med plug-and-play-funktionalitet er du klar til at optage eller streame på ingen tid.

Uanset om du er en podcaster, gamer eller indholdsproducent, vil Logitech YETI GX tage din lydoplevelse til nye højder. Gør dig klar til at opdage den utrolige verden af lyd med YETI GX fra Logitech!
Prisen på denne herlighed starter på 1190 kr
I æsken finder jeg en sort mikrofon, indpakket let i et lille stykke stof. Ud over mikrofonen er der et USB-C-kabel til tilslutning. Derudover ligger der en fod til mikrofonen i æsken samt en kobling, som man kan monterer, hvis jeg vil have den sat på en arm.Foden, der medfølger, er rund i formen og vejer en del i forhold til mikrofonen. Dette gør, at den står meget stabilt på bordet uden at vibrere eller vælte. Det kræver faktisk en del kraft, før den vælter.
Det medfølgende kabel er et USB-C til USB-A på 2 meter, hvilket jeg synes er en passende længde, da det sjældent er nødvendigt med en længere kabel. Derudover er der en
Adapter til mikrofonarme og mikrofonstativ samt en Brugervejledning.


SPECIFIKATIONER OG OPLYSNINGER MÅL

Vægt: 616 g
Højde: 170 mm
Bredde: 100 mm
Dybde: 100 mm


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Type: Dynamisk
Sample-hastighed: 24bit/96 KHz
Polar-optagetilstand: Supercardioid
Frekvensgang: 60Hz - 18.5kHz
Maks. SPL: 135 dB (THD 1% kHz)
Stik: USB-C til USB-A
Signal-støj-forhold: 78 dB
Belysning: RGB med dobbeltzone med LIGHTSYNC
Montering: Inkluderet stativ eller en hvilken som helst mikrofonarm (nødvendig adapter inkluderet)

GARANTIOPLYSNINGER2 års begrænset hardwaregaranti
Oplysninger er taget fra denne side her


Opsætningen af mikrofonen tog lidt tid, da man er nødt til at prøve sig frem med de mange indstillinger, der er på den. når du skal bruge denne mikrofon ska du bruge Logitech G Hub software den finder selv microfonen så her er det bare plug and play.

Det er en go idet at gå opsætningen igennem da jeg Under opsætningen fandt jeg ud af , at den er meget følsom over for baggrundsstøj. I mit tilfælde var der en blæser, der stod et lille stykke bag mig.
Efter lidt tid lykkedes det mig at få den indstillet, som jeg gerne ville have den.
Dermed kan jeg nævne, at der er rigtigt mange ting, du kan justere på.

Udover alle de justeringer, der er, kan du ændre stemmen, og som man kan se, er der en del muligheder.Jeg fik den testet ved samtaler på Discord samt i spillet FiveM, som jeg selv spiller en del, og her fik den stor ros for dens klarhed. Dog har den en tendens til at være meget følsom over for lyde i baggrunden, dette problem løst jeg ved at placere mikrofonen på en klud, da jeg kunne høre, at det primært var støj fra min pc, der også står på bordet. Her kunne man argumentere for, at Logitech kunne imødekomme dette ved at sætte en gummiring i bunden af foden.

Neden under har jeg lavet en lille lyd test, hvor i selv lige kan høre mikrofonen.Som så meget andet hardware så er RGB næsten blevet standart og det gæller os på Logitech YETI GX mikrofonen,
nedenfor kan i se en lille videoklip med nogle af de muligheder jeg har lavet med  Mikrofonens RGB lys.
Her er der nogle Forud indstillinger man kan vælge at bruge til at få et farvespil i gang på min mikrofon. Ud over de forud indstillinger der er vist ovenfor for er der nogle Animationer som får lyset til at skifte i et flot farvespil ud fra hvad jeg vælger. Jeg har her mulighed for at styre hastigheden på hvor hurtigt lyset ska skifte. Jeg har os muligheden for at selv at kunne vælge de farver man gerne ville  have i de enkelte Led-dioder.

I bunden af mikrofonen finder Jeg USB-C-stikket, som jeg tilslutter til min pc. Her er også en ring, som Jeg selv kan tilpasse med de farver, Jeg ønsker, eller vælge en af de for udvalgte.På selve mikrofonen finde jeg en Mute knap og et volume hjul.Farverne på scrollehjulet betyder følgende:
  • Konstant hvid viser, at Min mikrofon er tændt.
  • Konstant grøn viser, at den aktivt leverer lyd.
  • Blinker den rød, har Jeg skruet for højt op for forstærkningsniveauet (Jeg bør skrue ned).
  • Lyser den blå, viser den, at den er låst i Smart Audio Lock-tilstand.Konklusion
 

I dag har jeg dykket ned i universet af Logitech YETI GX, og det er tydeligt, at denne mikrofon ikke kun er en enhed, men en portal til en forbedret lydoplevelse. Med fokus på professionel lydkvalitet, tilpasningsevne, holdbarhed og stilfuldt design er YETI GX mere end blot en teknologisk perle - den er min pålidelige ledsager i alle mine lydprojekter.

YETI GXs evne til at fange hver nuance af min stemme, kombineret med dens adaptivitet og brugervenlige design, gør den til det ideelle valg for streamere, gamere og indholdsproducenter. Den er ikke kun et redskab; det er et kunstværk skabt til at løfte mine lydoplevelser til nye højder.

Så lad Logitech YETI GX være din trofaste følgesvend også, uanset om du er midt i en intens gaming-session, optager en vigtig podcast eller skaber indhold til verden. Det er ikke bare en mikrofon; det er dit redskab til at formidle stemninger, fortælle historier og skabe forbindelser.

 

Se priserne hos PriceRunner på Logitech YETI GX

 
Plusser

1: Go lydkvalitet 
2: Flot design
 


Minuser

1: Tager nem imod støj 
2: Mangler stødabsorberende ring under fod 
3: Lidt svær at få indstillet ordentligt