Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Erfaringer med Vertical mus til gaming?

Af Guru H1545 | 14-03-2021 18:12 | 393 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL. Har spillet det meste af mit liv og mange forskellige spil. Jeg er begyndt for nogle år siden at opleve ubehag i min forarm. Spiller primært LoL nu, og efter et par games kan jeg godt mærke ubehag. Så tænker, at en mere ergonomisk mus kan hjælpe? Har lagt mærke til, at jo mere jeg løfter vægte, jo bedre er min arm. Men får ikke løftet vægte nu under lockdown. Har lige nu en Logitech G703, som jeg er rigtig glad for, men hvis en ergonomisk mus som Logitech MX Vertical kan gøre min arm bedre, så vil jeg da helt klart skifte. Er der nogen, der har erfaringer med lignende mus til gaming?
--
#1
ToFFo
Guru
14-03-2021 18:21

Rapporter til Admin
G703 er, efter min mening, en temmelig tung mus. Jeg bruger selv en Glorious Model O Wireless. Før brugte jeg en Logitech G400s. Jeg synes den lette vægt på GMO gør den føles virkelig lækker at bruge. Det krævede godt nok noget tilvænning, da jeg har brugt MX518 original og dernæst G400 og G400s i mange år. Men nu hvor jeg har vænnet mig til den har det hjulpet meget på min arm. Ikke så meget mit håndled, men mere min albue, overraskende nok. Enten den eller også den super light som Logitech har lavet. Jeg har ikke haft mulighed for at prøve Logitechs super lette mus. Jeg synes den er for dyr.
--
- Indsæt signatur -
#2
H1545
Guru
14-03-2021 18:47

Rapporter til Admin
#1 Jeg tror ikke, at vægten er problemet her. Hvis jeg drejer min hånd 180º, så er det instant relief, så jeg tror at de 57º ville hjælpe med f.eks Logitech Vertical.
--
#3
ToFFo
Guru
14-03-2021 18:56

Rapporter til Admin
#2 - Det er et forsøg værd i hvert fald. Hvordan er din siddeposition? Har du styr på korrekt sidde stilling? Ret ryg, støtte under armene, fødderne på gulvet og så videre? Det er sindssygt vigtigt at det også er på plads.
--
- Indsæt signatur -
#4
JTP
Supporter Aspirant
14-03-2021 19:12

Rapporter til Admin
Hvor meget en mus vejer, kan nemt påvirke din underarm / håndled. Det vil være bedre at få noget der er lettere
--

Opret svar til indlægget: Erfaringer med Vertical mus til gaming?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning