Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Stofa internet

Af Gæst moregan | 26-03-2021 12:42 | 522 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej har Internet gennem stofa. det virket sådan set fint nok men der er et problem på vores kontor. vi har to stationære computere som begge kører på ethernet så jeg har købt en switch der fordeler nettet ud til de to computere. det virker sådan set fint nok til daglig men min kæreste bruger nogen programmer online som åbenbart er meget følsomme som gør at hun bliver smidt af hele tiden. men hvis nu hun sætter kablet direkte i hendes egen pc uden om switchen. så er der ingen problemer. er der noget man kan gøre her ? har forsøgt at kontakte stofa men det er tæt på umuligt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Coff
Mega Supporter
26-03-2021 12:52

Rapporter til Admin
Hvilke programmer er det? Hvor hurtigt er din forbindelse? Hvad er det for en switch du har købt? Jeg kan godt komme med en masse ideer til hvad der kunne være galt men uden flere oplysninger så er det ret svært at vide hvor man skal starte.
--
#2
SavedMen
Monsterbruger
26-03-2021 13:14

Rapporter til Admin
Og du har en router imellem switchen og internettet ?
--
#3
moregan
Gæst
26-03-2021 17:02

Rapporter til Admin
Hej ved ikke helt hvad det er for nogen programer hun bruger. men det er noget der bliver streamet fra en server. der sidder en router et andet sted i huset. og så går der kabel fra den og ind til kontoret. og så sidder switchen inden på kontoret og fordeler internettet der. jeg kan ikke rigtig flytte routeren da den osse fordeler internettet hvor den sidder.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Coff
Mega Supporter
26-03-2021 19:29

Rapporter til Admin
#3 det er svært at hjælpe når du ikke svarer på spørgsmålene. Hvis din hastighed ikke er særlig høj og kæresten streamer i 4k mens tv'et streamer netflix og du spiller et eller andet spil mens du ser de nyeste videoer på Youtube, så vil noget fejle. Hvis det er en gammel switch som kun kører 10mb, så vil du få fejl. Hvis det er en router du har købt men tror det er en switch så kan du også opleve fejl. Der er simpelthen så mange steder der kan være problemer at det er ret svært at pege på hvor dit problem er.
--
#5
morteh
Supporter Aspirant
26-03-2021 19:33

Rapporter til Admin
hvis problemet er løst ved at køre uden om "switchen" i kontoret, så er det nok en router i har sat i kontoret. en switch er totalt dum og er somregel ikke et problem i det private... en router derimod er lidt mere klog og kan derfor også være indstillet forkeret..
--
#6
moregan
Gæst
27-03-2021 08:47

Rapporter til Admin
Vi har vores internet ind i gangen i et skab der sidder en router vi fik med da vi bestilte internettet. den fordeler nettet ud i huset. på kontoret sidder en dlink DGS 1005D som så fordeler nettet ud til de to computere. vi har en 200/200 mbit og jeg laver ikke så meget andet end at spille og se youtube mens hun arbejder. men hun mister så forbindelsen periodisk hvis begge pc'er er koblet til. hvis hun så tager stikket fra vægen og sætter direkte i hendes pc så kærer det som det skal. men så har min pc ikke noget internet. håber det er en bedre beskrivelse.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
tolagarf
Giga Supporter
27-03-2021 08:55

Rapporter til Admin
#6: Du skal aktivere QoS (Quality of Service) i din router, som dårligt nok står beskrevet i din manual (jeg har kigget). Det må gemme sig under noget avanceret opsætning et sted. Jeg vil tro at det vil løse dit problem, hvis ikke kræver det nok en bedre switch.
--
Sidst redigeret 27-03-2021 08:55

Opret svar til indlægget: Stofa internet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning