Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

HP ProDesk opstartsproblemer.

Af Junior Nørd BoreBissen | 19-04-2021 12:29 | 214 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej med jer, Jeg har en opgraderet kontormaskine, hvor jeg netop har købt en brugt I7 6700 (non-k). Men efter at have installeret CPU'en så vil maskinen ikke starte op. Jeg har prøvet at cleare CMOS uden nogen effekt. Og jeg har tjekket at maskinen understøtter en i7 6700, den understøtter ikke en i7 6700k. Der kommer intet billede på skærmen overhovedet, den kommer dog med en LED fejl kode. Den røde indikator blinker to gange, og derefter blinker tre hvide lys kortvarigt. Denne fejlkode betyder følgende (taget fra HPs website): Dette betyder, at politikken for den integrerede controller kræver, at du indtaster en tasterækkefølge. Følg eventuelle prompter. Prøv Sikker startgenoprettelse, hvis problemet fortsætter. https://support.hp.com[...] Nogen der ved hvad det betyder - og hvad der kan gøres for at få maskinen op og køre igen? Det skal lige siges, at jeg har opdateret BIOS'en for et par måneder siden uden problemer. Pft.
--
Se specs. i profil. https://hardwareonline.dk[...]
#1
Fiskemanden
Gæst
19-04-2021 13:08

Rapporter til Admin
Er du sikker på understøttelsen af CPU'en? Nu giver du godt nok ikke den præcise model, men det kan jo være, at den kun understøtter T modellerne af CPU'erne. T = Low Voltage, som har et mindre strømforbrug, hvilken i nogle maskiner er nødvendigt. F.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
minoo
Elite Supporter
19-04-2021 13:39

Rapporter til Admin
Har du lagt den nyeste bios på det kan være der den mangler support. til cpu og hvilket tower løsning er det fordi mener ikke den helt lille den supporter 6700 dens max er 6700T
--
#3
BoreBissen
Junior Nørd
19-04-2021 14:03

Rapporter til Admin
Problemet er fixet. Har rodet med computere i mange år, men aldrig stødt på et lignede problem. I min fejlsøgnings proces hev jeg RAM stick nr. 2 ud og så startede PCen. Prøvede så RAM stick der sad i slot 2 og byttede om på dem og igen startede den op. Satte så begge i igen og den startede op gen. Satte så begge sticks igen denne gang med min i7 og igen startede den fint op. Så nu kører den som den skal. Mystisk. Mystisk.
--
Se specs. i profil. https://hardwareonline.dk[...]

Opret svar til indlægget: HP ProDesk opstartsproblemer.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning