Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Hvordan opdager i gode tilbud?

Af Semi Supporter SilenceDK | 15-05-2021 11:15 | 900 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hejsa, Hvordan opdager i gode tilbud? Jeg har nogle gange set folk venligt poste herinde om f.eks. soundbar til 5000 der sælges for 1500, men hvordan opdager folk selv disse tilbud? Er det fordi det er noget man selv har ventet på og har en prisagent? Eller er det bare alt der kommer billig fra Pricerunner eller hvorledes? Er lidt nysgerrig :)
--
#1
ToFFo
Guru
15-05-2021 11:41

Rapporter til Admin
Jeg bruger Pricerunners Prisalarm. Normalt ved jeg godt hvad jeg vil have. Så sætter jeg en prisalarm, så jeg får en mail og nofitikation på mobilen når enten prisen falder, eller min max pris er nået/slået. For eksempel venter jeg lige nu på at LG 65" GX kommer ned i pris. Jeg har sat en prisagent og den har været ganske praktisk, men jeg er ikke helt nede i den pris jeg vil give. Jeg har sat prisagenten til at give mig lyd når den er under 15.000kr. Det nærmer sig! Også LG GX Soundbar. Den satte jeg til max 5000kr. Der fik jeg besked for nyligt om at den var nede i 4999 hos Power. Så der slog jeg til. Jeg prøver så vidt muligt at lave mine store elektronik indkøb hos Elgiganten og Power. De har fysiske butikker og det ser jeg som en fordel. Plus de har prisgaranti i 30 dage. Jeg sletter ikke min prisagent efter jeg har købt, for hvis prisen falder med fx 2000kr efter 3 uger, så kan jeg få differencen udbetalt af Elgiganten eller Power. Det har virket før, uden problemer/brok fra dem. Det, og så plejer jeg at kigge Elgigantens tilbudsavis igennem i ny og næ. Det kunne jo være der var noget man ikke havde tænkt over man manglede. Sidst var det en JBL Link Portable til at erstatte min Google Home højttaler. Skide smart fordi den står i en oplader base og har batteri. Så man kan tage den med sig rundt.
--
- Indsæt signatur -
#2
Mikael
Junior Supporter
15-05-2021 11:43

Rapporter til Admin
Jeg har prisagenter på en del ting inde på Pricerunner, på ting jeg overvejer at købe. Det samme har jeg på Amazon (via en browser extension). Desuden bruger jeg et tysk tilbuds community: https://www.mydealz.de[...] Den tjekker jeg flere gange dagligt. Der er ting derinde, som kun købes fra Tyskland, men har da fået mange gode deals fra Amazon via den. De rigtig gode Amazon tilbud varer typisk kun 1-2 timer. Ellers får jeg gode tilbud fra bekendte, eller via andre forums, som f.eks. HOL eller Reddit.
--
Sidst redigeret 15-05-2021 11:45
#6
Ali
Mega Nørd
15-05-2021 14:37

Rapporter til Admin
En prisagent på Pricerunner som Toffo nævner er vejen frem, så man finder lige akkurat det man skal bruge. Er holdt op med at kigge i tilbudsaviser da jeg fristes for meget af 'gode tilbud' som får mig til at købe ting jeg ikke har et vigtigt behov for. Og ja, brugerne herinde er også gode "tilbudsagenter" :)
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

Opret svar til indlægget: Hvordan opdager i gode tilbud?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning