Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mus "stutter" på skrivebord og i spil

Af Semi Supporter AlexanderLS | 01-08-2021 10:45 | 599 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har netop samlet min første stationære computer i 10 år, og jeg må sige, at det gik over alle forventninger. Det eneste problem, jeg er udfordret af, er at min mus, efter x antal minutter, begynder at hakke helt vildt, når jeg kører den hen over skærmen. Det er både i spil, men også blot på skrivebordet. Det går til tider væk igen, og ellers fungerer det fint efter en reboot - men så kan der går 5-10 minutter, og det begynder igen. Jeg har ydermere lagt mærke til, at det til tider kun er i midten af skærmen, at musen hakker. Det er meget underligt. Nogle der har idéer til hjælp?
--
#1
gfunknown
Mega Nørd
01-08-2021 14:03

Rapporter til Admin
Skriv hvilke dele du har i maskinen. Jeg ville prøve drivere, men ellers så lyder det som et amd problem, dvs. Det kalder jeg det. Har oplevet ret mange nysamlede and systemer hvor musen låser i et par sekunder for så at virke igen. Om der er der ved din ved jeg ikke. Har kun læst det et par gange med andre ram, selvom det hele skulle være kompatibel. Håber en anden kan hjælpe dig lidt videre.
--
#2
Fr1is
Maxibruger
01-08-2021 14:47

Rapporter til Admin
#1 Hvad mener du med amd problem, du aner ikke hvilket hardware han har? Lyder som noget driverrelateret. Vi ska bruge en specliste.
--
#3
AlexanderLS
Semi Supporter
08-09-2021 10:54

Rapporter til Admin
Glemte at komme med en update - beklager! #hvemend der skulle falde over denne tråd via en Google-søgning: Musen er Logitech G305, og mit grafikkort er 3070ti. Det løste sig, da jeg hentede GeForce Experience og opdaterede grafikkort-driver :-)
--
Sidst redigeret 08-09-2021 10:55

Opret svar til indlægget: Mus "stutter" på skrivebord og i spil

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE