Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Helium mining

Af Nørd Aspirant mr.hein | 19-10-2021 11:09 | 474 visninger | 4 svar, hop til seneste
hejsa hol.dk er der nogle af jer som helium miner? kan se der er en del hotspots i de større byer, men herude i provinsen er det godt nok noget småt med det xD kan det betale sig hvis man kun er f.eks 3?
--
Signed by me
#1
SUPERBOY
Ultra Nørd
19-10-2021 11:15

Rapporter til Admin
Hmm - hvis jeg forstår det rigtigt skal du dele dit wifi med andre. Det ville jeg personligt IKKE gøre - man aner jo ikke hvad de kan finde på at hente ned..
--
Tag altid BACKUP!!
#2
mr.hein
Nørd Aspirant
19-10-2021 11:17

Rapporter til Admin
tror kun den del af det er for at validere blockchainen, tvivler på de giver dig internt adgang til dit netværk. Men ret mig hvis jeg tager fejl
--
Signed by me
#3
Peter.
Monsterbruger
19-10-2021 11:52

Rapporter til Admin
#2, det er vel hele pointen, at folk kan bruge netværket / roame rundt til IoT devices? (altså så IoT devices har internet adgang, ikke adgang til det interne netværk). Fra deres FAQ: Does this replace the Wi-Fi in my house? No. The Helium Hotspot creates a Long-Fi radio signal and routes packets from low-power devices in your area that use LoRaWAN and have been deployed to the Helium Network. Typically these are devices such as GPS trackers, environmental sensors, weather meters, etc., that only need to transmit and share small bits of information. The Hotspot uses your existing Internet (via WiFi or Ethernet) to deliver the data packets sent by devices. It does not replace internet or cellular service for regular devices like computers and smartphones.
--
Sidst redigeret 19-10-2021 11:54
#4
mr.hein
Nørd Aspirant
19-10-2021 12:06

Rapporter til Admin
I know, men du fik det blot til at lyde som om at det gav intern adgang til dit private netværk :) men igen jeg er hvidevarer mand og ikke IT teknikker, så jeg skal slet ikke kloge mig her.
--
Signed by me

Opret svar til indlægget: Helium mining

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning