Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

CPU fan speed probs efter ny gpu

Af Elitebruger Emficaz | 29-11-2021 16:39 | 305 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har købt et 1080ti herinde og opgraderet gpu. Nu har jeg sat kortet i, men får en bios meddelse, om at min cpu fan speed ikke er korrekt sat. Hvis jeg går ind i bios og sætter cpu fan speed til “ignore” i stedet for “monitoring” så vil den gerne starte op? Hvad søren kan det skyldes? Pft! :-)
--
#1
Mr. WoLF
Guru
29-11-2021 16:58

Rapporter til Admin
Hvilken køler og rpm? Hvis CPU fan speed er meget lav kan bios melde fejl, ikke noget problem at ignorere
--
#2
Emficaz
Elitebruger
29-11-2021 16:59

Rapporter til Admin
#1 pas - jeg kigger lige når jeg er hjemme. Men problemet kom i det samme at jeg skiftede gpu, fra et 970 til 1080ti. Derfor jeg tænker om grafikkortet trigger noget? :s
--
#3
Mr. WoLF
Guru
29-11-2021 20:01

Rapporter til Admin
#2 Tænker ikke der er noget problem, du kan nok bare ignorere. Se temp. og fan rpm i hwinfo64 med sensor åben
--
#4
Emficaz
Elitebruger
29-11-2021 20:26

Rapporter til Admin
#3 fandens os. Jeg har taget et pr billeder i hwinfo som du efterspurgte, og det ser således ud; Er der noget der giver anledning til rød alarm? CPU: https://i.imgur.com[...] GPU: https://i.imgur.com[...] MBB: https://i.imgur.com[...]
--
#5
Mr. WoLF
Guru
29-11-2021 20:43

Rapporter til Admin
#4 Eneste jeg lige kan se er at gpu fan rpm virker utrolig lav men temp. er god
--

Opret svar til indlægget: CPU fan speed probs efter ny gpu

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE