Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Problemer med 2nd monitor

Af Gæst Fede Frank | 19-07-2022 08:18 | 298 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej alle, Jeg har et problem med at få tilsluttet begge mine skærme til min bærbar PC. Begge skærme virker helt fint når jeg plugger dem i min stationære computer, men når jeg prøver at bruge begge skærme på min bærbar (via dock), så det således ud:https://www.linkpicture.com[...] og sådan: https://www.linkpicture.com[...] Så der er jo hul igennem, men som I kan se er resolutionen på 2nd monitor, som i øvrigt står som "no monitor" i windows, låst til 640x480 og jeg kan ikke få low til at ændre det... Jeg legede rundt med indstillingerne omkring flere skærme og fik på et tidspunkt lov til at duplicate billedet i korrekt resolution på begge skærme, men da jeg ville prøve at ændre tilbage til "udvid skærme" opstod ovennævnte problem igen... Jeg kan simpelthen ikke greje denne, jeg håber at der er nogen herinde der kan hjælpe. OBS: Det er en arbejds-PC, så jeg har desværre ikke admin rights til at update/roll back drivers... Mvh Frank
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
J!th
Super Supporter
19-07-2022 08:27

Rapporter til Admin
Hej. Din kombination af bærbar, dock og skærmenes totale opløsning passer nok ikke sammen Hvad med at give os specifikationer og modeller på bærbar, dock og skærmene?
--
#2
Fede Frank
Gæst
19-07-2022 08:34

Rapporter til Admin
Docken er en ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock Skærmene er hhv. BenQ XL2411P (tilsluttet med displayport) og BenQ XL2411 (tilsluttet med dvi til displayport adapter). Det er XL2411'eren der driller. Jeg glemte måske også at nævne at begge skærme virkede og havde korrekt resolution da jeg første gang tilsluttede dem i morges. Problemet opstod i det øjeblik jeg ændrede hz - og nu kan jeg ikke få det til at virke, selvom jeg ændrer hz til default. PC info her: https://www.linkpicture.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
puma99dk|
Elitebruger
19-07-2022 09:53

Rapporter til Admin
Personligt har jeg haft mere hel med Intel's ejet grafik kontrolcenter under Display at få aktiveret og lavet opløsning korrekt end windows selv. Prøv evt. det har ældre X1 med 4gen Intel CPU som køre med 2 eksterne skærme samt den interne på samme tid når det aktiveres via Intel's grafik control center fordi dette vil Windows 10 nemlig ikke.
--
#4
ToFFo
Guru
19-07-2022 09:59

Rapporter til Admin
Har du checket at BenQ skærmen står på den rigtige input? Det kan jo være skærmen har skiftet kilde fordi den har været koblet fra og derfor søgt efter en anden kilde.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#5
Fede Frank
Gæst
19-07-2022 11:32

Rapporter til Admin
Det virker desværre stadig ikke :(
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Problemer med 2nd monitor

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE