Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Erfaringer med smartboard til møderum?

Af Giga Nørd kb | 22-09-2022 11:54 | 241 visninger | 5 svar, hop til seneste
Vi står foarn at skulle have opgraderet udstyret i møderummet og min chef har spurt indtil om vi er interesseret i et "smart-board" og i så fald hivlket det skal være. Min erfaring med elektronsike tavler for mange år siden var mildt sagt ikke god, så er egentligt mest interesseret i at finde ud af om der er et godt use-case inden vi kaster 30k efter skærm. Så spørgsmålet er ret bredt. Bruger i jeres smartboards og i så fald hvordan/til hvad? Jeg synes idden med digital whiteboard er fin, men hvordan får man indholdet synkroniseret ind med resten af ens dokumentation? Hvad med MS teams integration. Er shared whiteboard på en touchscreen noget i bruger der? Jeg er desuden stærkt synshandicappet. Så kan man lave noget smart hvor jeg - fx via en ipad - kan mirror displayet (og måske endda manipulere indholdet ved hjælp af pen + ipad) ville det også være en super feature. Findes sådan noget? Tanker, ideer og konkrete forslag til en eventuel konkret model er super velkomne. God dag
--
#1
kb
Giga Nørd
22-09-2022 11:57

Rapporter til Admin
Skal siges at jeg dagligt arbejder med team-medlemmer - og folk i forretnignen - som sidder på en række forskellige lokationer i Europa. Møderne er derfor ofte over MS teams fremfor fysiske.
--
#2
Klump
Supporter Aspirant
22-09-2022 12:03

Rapporter til Admin
Ud fra hvad du skriver af behov, så opfylder Microsoft Surface Hub 2S alt hvad i skal bruge. Whiteboard, Microsoft 365 integration (Azure AD Domain Join, MS Teams, Office 365 etc) samt Miracast fra Laptop (Dog ikke Airplay, der skal man ud i en 3. parts program som skal købes via MS Store) Dog skal din chef strække budgettet noget i forhold til indkøb af surface Hub 2S, da prisen for deres 55" er 79999,- Ekskl. moms alt efter hvilken IT Leverandør og rabat i kan få. Vi har ca 50 af dem på mit arbejde og de spiller bare :)
--
#3
|Smash|
Guru
22-09-2022 13:04

Rapporter til Admin
Hvad med at få malet en væg med "whiteboard maling" og så have et kamera der peger på det? Skal det gemmes, kan det så gøres med Microsoft Lens app'en til iOS & Android.
--
FFHAU!
#4
Energy
Supporter Aspirant
22-09-2022 13:52

Rapporter til Admin
Clevertouch eller promethean er nok frontløber i forhold til dette. Microsoft har også et produkt men langt dyre. De fleste offentlige bruger Clevertouch.
--
#5
Tim94
Super Supporter
22-09-2022 17:14

Rapporter til Admin
ActivPanel - Promethean AP7 Titanium 4K eller i3 X-ONE interaktiv skærm 2022 model kunne være en ide.
--

Opret svar til indlægget: Erfaringer med smartboard til møderum?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE