Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Digital fotoramme / billederamme anbefaling

Af Mega Supporter MikeD | 08-06-2023 21:37 | 720 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey Er på udkig efter en god digital billederamme / fotoramme. Det er til nogle bedste forældre så de kan følge med i børnebørnenes “dagligdag”. Tænker at det skal være med Wifi, så man kan uploade direkte til den fra f.eks mobilen. Den må gerne have pæn opløsning (Full-hd?) og stor hukommelse. Måske med SD kort eller lign. Jeg kan se at Denver har nogle, men har altid opfattet det som et “discount mærke”/skrammelagtigt. Måske er det blevet bedre med tiden? Hvad vil I anbefale?
--
Sidst redigeret 08-06-2023 21:39
#1
MartinPersson
Superbruger
08-06-2023 21:57

Rapporter til Admin
Måske ikke helt det der søges, men potentielt kunne en Google Nest Hub måske bruges? Hvis den kan komme på WiFi, så kunne man dele billeder via et Google Photos album, og så sætte Nest Hub'en til at vise disse, når den ikke bliver brugt til andet. Så roterer den lidt i billederne, og I kan uploade billeder remote. Ud over at vi bruger vores Nest Hub som radio, så er det også hyggeligt, at den står og minder os om vores ferier osv., når vi lige går forbi.
--
#2
ToFFo
Guru
08-06-2023 22:02

Rapporter til Admin
Jeg har Nest Hubs spredt lidt rundt omkring i huset og jeg er vild med dem. Det er helt genialt at man kan dele google photos albums med hinanden og så lade sine Nest Hubs trække billeder derfra. Når man lige har fundet ud af hvordan man opretter og deler et fotoalbum kører det bare.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#3
LgT
Mega Supporter
09-06-2023 09:57

Rapporter til Admin
Vi har også før købt digital billedramme til bedsteforældre - hvis der ikke regelmæssigt kommer nyt indhold på, bliver den snart slukket igen! Vi kører også en google nest hub, den er billig, og det er fedt at man kan lave og styre albums. Downside er dog størrelsen -det er mere et postkort. Til <400 kr er den dog ret overskuelig.
--
#4
LeetDonkey
Junior Nørd
09-06-2023 10:08

Rapporter til Admin
Denvers billedrammer er rigtigt gode. Jeg ved godt at Denver ikke nødvendigvis rimer på kvalitet, men lige præcis billedrammerne har jeg været rigtigt glade for. Tag dem med Full HD, de har også nogle i en lavere opløsning, men forskellen er få hundrede kroner. De bruger deres Frameo app på telefonen til at overføre billeder via Wifi til billedrammerne. Du kan invitere så mange brugere du vil, så i kan være flere der uploader til mange rammer af gangen. Vi påtænker selv at købe nogle stykker til bedsteforældrene: https://www.av-cables.dk[...] Du kan også få nogle større rammer, men opløsningen er stadig Full HD Så invitere os selv til at kunne uploade billleder til rammerne, så vil de løbende kunne modtage nye billeder, og de skal ikke gøre noget som helst selv. Jeg har også selv Google Nest Hub som #1 anbefaler, det er nemt, men skærmen er bare ikke lige så skarp og stor som Denvers grundet den lavere opløsning.
--
#5
MikeD
Mega Supporter
12-06-2023 13:01

Rapporter til Admin
Tak for input til alle. Prøver med en Denver.
--

Opret svar til indlægget: Digital fotoramme / billederamme anbefaling

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning