Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Logitech tastatur hjælp til MAC

Af Bruger Aspirant Doc J | 18-09-2023 00:07 | 672 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej eksperter. Jeg er dum til Mac. Jeg har købt dette fine keyboard til kæresten. https://www.logitech.com[...] Hun arbejder med Mac. Når man skriver i et skriveprogram i MacOs, og trykker på tasten oppe i venstre hjørne, altså "1/2"-tasten, skriver den "<" i stedet. De to taster er byttet rundt inde i OS, ikke fysisk. Lidt irriterende når man skal kode. Kan det være en firmware fejl i keyboarded? Eller inde i OS? Kobler jeg et andet keyboard til, virker det fint Hjælp mig med at skabe husfreden !
--
#1
Ali
Giga Nørd
18-09-2023 00:52

Rapporter til Admin
Tror det er fordi det ikke er et keyboard der er designet til Mac (selvom det teknisk set er kompatibelt) - som disse f.eks. er: https://www.logitech.com[...] Skal der skrives meget og det skal foregå tyst så anbefales MX Keys Til Mac men ellers er det meste sikre bare et rigtigt Apple Magic Keyboard https://www.apple.com[...] Du kan evt anvende tastaturfremviser ved at følge disse instrukser: https://support.apple.com[...] -så ved du hvilkn funktion de enkelte taster har i MacOS
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#2
MisterNiceHands
Mega Nørd
18-09-2023 08:01

Rapporter til Admin
#1 Mit MX Mechanical Mini skriver også <> på 1/2 knappen, og $§ på <> knappen - Så det kunne godt lugte af at være en Logitech ting at de to er byttet rundt på Mac. Det er ikke knapper jeg bruger voldsomt meget, så det irritere ikke mig som sådan.
--
Signatur (Valgfri)
#3
Livandresen
Ny på siden
18-09-2023 10:32

Rapporter til Admin
Det kan være værd at tjekke, om andre Logitech-brugere har samme problem, da det kan være et problem med tastaturet, som Logitech er nødt til at løse.
--
#4
c63
Gigabruger
18-09-2023 10:44

Rapporter til Admin
Jeg vil gætte AHKscript ikke kræver mere end en linie som: <::½ og så bare smide den ind i win startup måske det er vejen
--
#5
Doc J
Juniorbruger
19-09-2023 07:08

Rapporter til Admin
Problemet løst. I MacOs-indstillinger, går man ind i keyboard indstillinger, her er der keyboard layout. Keyboardet stod som ANSI (amerikansk layout) og ændrede det til ISO (det internationale layout) Simpel løsning, problem solved.
--

Opret svar til indlægget: Logitech tastatur hjælp til MAC

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning