Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Sonos

Af Giga Nørd _NeO_ | 20-06-2024 21:53 | 449 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hei Gutter Jeg har en Sonos One SL, som der ikke har været brugt i 4-5 år. Jeg kan simpelthen ikke få den til at fungerer. Når jeg kører appen på min iphone, så kan den sagtens finde højtaleren og kører hele installationen igennem. (Jeg resetter ved at holde knappen på bagsiden af højtaleren inde, mens jeg sætter strøm på). Når installationen er færdig på iphonen, står der at højtaleren muligvis ikke findes i appen med det samme, og man derfor skal slukke højtaleren (rykke strømmen fra) og genstarte appen. Lige lidt hjælper det. Højtaleren kommer ikke frem. Jeg har også prøvet at sætte højtaleren direkte i routeren, uden held. Her kan iphonen slet ikke finde højtaleren (selvom det er samme netværk - wireless/LAN) Nogen der har en idé om hvad der kan være galt ??
--
#1
Extreme_RIIS
Elitebruger
20-06-2024 22:37

Rapporter til Admin
Jeg har et par gange været tvunget til at slukke og tænde min telefon, hvorefter alt igen har virket. Kan din sonos one SL være så gammel at den skal anvende Sonos S1 app for at komme igang ? Derinde fra kan du så opdatere firmware til S2.
--
#2
Springer
Juniorbruger
21-06-2024 13:13

Rapporter til Admin
Det kan være du har slået adgang til Wifi fra i Sonos appen. - Hvis det er iPhone kan det slåes til under indstillinger
--

Opret svar til indlægget: Sonos

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning