Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Spontan Sluk.

Af Giga Nørd BaZTard | 25-04-2010 18:48 | 865 visninger | 1 svar, hop til seneste
Hej. Min PC er begyndt at pludselig gå ud og så starte op igen, men der når knap nok at komme bootscreen frem inden den lukker ned igen. Det bliver den så ved med indtil jeg piller strømmen fra. Hvis jeg så lader den stå slukket en times tid, så vil den gerne starte helt op igen og køre problem frit i nogle timer. Den har gjort det i et par uger efterhånden. Jeg mistænker det er min PSU der er problemet, men vil gerne høre om i har nogle andre forslag inden jeg skifter den ?? Det er ikke et varme problem, det har jeg tjekket.
--
#1
mulle
Ultra Nørd
25-04-2010 19:08

Rapporter til Admin
#0 Det kan meget vel være din PSU, specielt hvis du har undersøgt og bekræftet at det ikke er varmeproblemer... husk at en PSU har også en "overheat" protection (eller i hvertfald de fleste nyere), så hvis der er rigtigt varmt (selvom dine andre komponenter ikke brokker sig), kan den gøre netop det du beskriver... Har du checket om der ikke er et kabel der ligger og kortslutter et sted?
--
http://salg.freshness.dk[...] Salg: P4 3GHz + mobo (lga775), P4 3GHz + mobo (s478), IBM Port-Replicators, Kabler, Psu m.m.

Opret svar til indlægget: Spontan Sluk.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning