Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp med min computer!

Af Gigabruger Warnich | 21-12-2011 21:50 | 693 visninger | 7 svar, hop til seneste
God aften alle sammen, og glædelig jul. Jeg står i et meget træls problem! For noget tid siden begyndte min stationære at brokke sig. Den begyndte at flimre på skærmen, og kom med driverproblemer, og endte til sidst med ikke at have noget skærmbilled når jeg startede den op, og der kom heller ikke noget frem. Nu har jeg prøvet med to forskellige grafikkort, det hjalp ikke, så har jeg lige købt nyt bundkort fordi jeg troede det var problemet, det hjalp så heller ikke. Nu tænker jeg så om det er CPU'en? Strømforsygningen er også helt ny, og er en Corsair. Jeg håber i kan hjælpe med at gøre min jul bedre! :)
--
Phenom x2 3.20(OC 3,6) Ghz Quad-(BE 955)-4 GB ddr3 ram (kommer flere i)-XFX HD 4870 1 GB ddr5 - 580 Watt PSU-Gigabyte AM3 bundkort-V8 Køler
#1
Apexx512
Super Supporter
21-12-2011 21:53

Rapporter til Admin
Har prøvet en nu skærm? Ellers var det en god ide at sende den til reparation, før du går ud og køber helt nye dele..
--
Panasonic p50vt20e, 2720qm
#2
Warnich
Gigabruger
21-12-2011 21:55

Rapporter til Admin
Skærmen fejler intet, kan sagtens koble min bærbare til den :) Computeren er en jeg selv har samlet :)
--
Phenom x2 3.20(OC 3,6) Ghz Quad-(BE 955)-4 GB ddr3 ram (kommer flere i)-XFX HD 4870 1 GB ddr5 - 580 Watt PSU-Gigabyte AM3 bundkort-V8 Køler
#3
Apexx512
Super Supporter
22-12-2011 00:52

Rapporter til Admin
Jamen det er jo ligesom pointen med at sende den til reparation. Der har man dele man kan teste den med for at finde frem til fejlen.
--
Panasonic p50vt20e, 2720qm
#4
Warnich
Gigabruger
22-12-2011 01:27

Rapporter til Admin
Jeg kan jo ikke sende en computer til reparation jeg ikke har købt, jeg har jo købt delene enkeltvis og samlede den selv. Men har nu fundet ud af at computeren ikke kan køre med alle 4 ramblokke på en gang, men godt med tre af dem, eller 1 blok af gangen. Hvad faeeen kan det lige skyldes? :)
--
Phenom x2 3.20(OC 3,6) Ghz Quad-(BE 955)-4 GB ddr3 ram (kommer flere i)-XFX HD 4870 1 GB ddr5 - 580 Watt PSU-Gigabyte AM3 bundkort-V8 Køler
#5
Warnich
Gigabruger
22-12-2011 01:29

Rapporter til Admin
Og det var det så ikke helt alligevel, nu kan den godt starte op med alle 4, den starter kun op med skærmbilled engang imellem.
--
Phenom x2 3.20(OC 3,6) Ghz Quad-(BE 955)-4 GB ddr3 ram (kommer flere i)-XFX HD 4870 1 GB ddr5 - 580 Watt PSU-Gigabyte AM3 bundkort-V8 Køler
#6
kc
Gæst
22-12-2011 01:36

Rapporter til Admin
har du prøvet med en anden skærm på den computer der ikke vil og se om den vil starte op med den til ??? og det kan være din strømfor.. der ikke giver nok strøm til og starte din skærm op og jeg vil da tro du kan går ned i en vær edb butik og sige de skal kigge på det og det skal de have et og andet for
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Warnich
Gigabruger
22-12-2011 01:55

Rapporter til Admin
Skærmen kan sagtens bruges til min bærbare, uden problemer. Og har prøvet to forskellige strømforsygninger, og har kørt med den skærm længe uden problemer
--
Phenom x2 3.20(OC 3,6) Ghz Quad-(BE 955)-4 GB ddr3 ram (kommer flere i)-XFX HD 4870 1 GB ddr5 - 580 Watt PSU-Gigabyte AM3 bundkort-V8 Køler

Opret svar til indlægget: Hjælp med min computer!

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning