Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

PC Crash- Kommer ikke i windows. Hjælp!

Af Junior Supporter Memphiis | 11-04-2012 17:59 | 772 visninger | 8 svar, hop til seneste
Sad ved min dejlige stationære PC og hyggede mig da den pludselig crasher. Jeg forsøger at genstarter men til intet held. Den kommer forbi BIOS tjek men når den normalt skal loade windows får jeg 4 små blå streger i toppen af skærmen. Nu kommer der desværre en lang noget længere tyk hvid streg og jeg kan køre at motherboardet "hyler" lidt. (Se billede) Jeg har været inde i BIOS og den skrev det var en konsekvens af OC. Jeg har kørt med et lille clock på CPU'en fra 2.8 GHZ - 3.2 GHz så jeg valgte at den skulle resettet til defaults. Det hjalp heller ikke. Når den "hyler" stopper den hvis jeg tager rammen ud. Jeg købte fornylig 2 x 2 GB nye stænger der opførte sig lidt mærkeligt da jeg skulle have dem i. Jeg kom dog over problemet og har kørt med alle 8 GB den seneste måned. Jeg har prøvet at boote op med 1 stang til intet held. Den kommer ikke i windows. Nogle bud på hvad der er galt og hvordan det kan løses? Se setup i signatur. http://i42.tinypic.com[...]
--
Core i5 750 @ 3.2 GHz|Noctua H-U12P SE2|GA-P55A-UD4|HIS HD 5850 iCooler V Turbo|4 GB XMS3 1600 MHz|Intel X25-M 80 GB SSD|
#1
PzyCow
Super Supporter
11-04-2012 18:12

Rapporter til Admin
Har du prøvet fejlsikret tilstand?
--
I reject your reality and substitute my own.
#2
Damale
Monsterbruger
11-04-2012 18:16

Rapporter til Admin
#0 Som #1 siger, men hvis du kan få dine filer osv ud fra HDD, så kunne du jo prøve at gendanne den til fabriksindstillinger? Hvis det så ikke virker, så må det jo være hardwaren. Men hvis der var noget meget vigtigt der var stået af, så vil jeg da gå ud fra det ville være "værre" end at du kun kunne komme forbi BIOS.
--
/Daniel
#3
Memphiis
Junior Supporter
11-04-2012 18:21

Rapporter til Admin
Jeg har lige prøvet og den begynder ligeledes at "hyle" og kommer ikke videre end den loader en del sys filer. Så kommer stregen i toppen af skærmen og jeg tror basalt set at skærmen er frosset. Hvis jeg så "åbner" ram stængerne stopper den med at hyle. Spørgsmålet er om det er rammen eller ramkanalerne på mobo.
--
Core i5 750 @ 3.2 GHz|Noctua H-U12P SE2|GA-P55A-UD4|HIS HD 5850 iCooler V Turbo|4 GB XMS3 1600 MHz|Intel X25-M 80 GB SSD|
#4
Bananhamster
Monsterbruger
11-04-2012 18:23

Rapporter til Admin
Hmm, hvad for et version har du af dit MOBO?(rev) Og hvad for nogle stænger er det du har købt?
--
#5
Memphiis
Junior Supporter
11-04-2012 18:27

Rapporter til Admin
Jeg har en rev1 mener jeg. Med bios version F11. Stængerne jeg har købt er Corsair XMS3 DDR3 1600 MHz 9-9-9-24 Inden jeg købte det ekstra sæt 2 x 2GB søgte jeg på serienummeret på det sæt jeg havde og bestilte 2 x 2 GB med samme serienummer. Jeg har nu fået lavet en repair med systemet restore og jeg er logget ind i windows 7 nu. Dog kommer der lidt squaky lyde fra mobo da jeg startede op. Jeg har pt. kun 2 x 2GB ram siddende i systemet. Jeg vil dog prøve at genstarte et par gang og se om jeg kan få de 2 x 2 GB yderligere i.
--
Core i5 750 @ 3.2 GHz|Noctua H-U12P SE2|GA-P55A-UD4|HIS HD 5850 iCooler V Turbo|4 GB XMS3 1600 MHz|Intel X25-M 80 GB SSD|
#6
Bananhamster
Monsterbruger
11-04-2012 18:32

Rapporter til Admin
Jeg har ikke nogen rigtig ide, for hvad de kunne være galt. Men min tanke går til rammene, som ikke officielt er understøtted på dit mobo: http://download.gigabyte.eu[...]
--
#7
Memphiis
Junior Supporter
11-04-2012 18:36

Rapporter til Admin
Jeg har ej heller haft nogle problemer med den PC før jeg fik de ekstra 4 GB ram. Jeg bøvlede en del hvor den ikke ville POST før jeg havde rammene blandet rundt som blandede bolsjer i ram-kanalerne. Så kunne windows kun bruge 4 GB (Ud af 8) selv om jeg har 64 bit. CPU-Z kunne se alle 8 men BIOS kun 4. Så gik der en dag og så brugte windows alle 8 GB og BIOS kunne ligeledes se alle 8. Jeg har kørt med et lille OC BKL 133->160 og CPU multiplier på 20. Rammen kom derfor til at køre 1600 MHz som er deres standard frekvens og ikke den lidt lavere de ellers ville køre med en BKL på 133.
--
Core i5 750 @ 3.2 GHz|Noctua H-U12P SE2|GA-P55A-UD4|HIS HD 5850 iCooler V Turbo|4 GB XMS3 1600 MHz|Intel X25-M 80 GB SSD|
#8
Memphiis
Junior Supporter
11-04-2012 19:00

Rapporter til Admin
Jeg mistænker også i højeste grad rammene. Men at jeg er oppe at køre nu betyder at motherboardet ikke har taget skade af dumme ram. Hvis kanalerne var gået i stykker skulle jeg jo have et nyt mobo. At rammene ikke er liste på Gigabytes hjemmeside tager jeg ikke så alvorligt. De første 2 stænger har kørt uden problemer men de er de seneste 2 der har være ballade med. Nu må vi se hvordan det går og om jeg får problemer hvis jeg OC'er. Mange tak for hjælpen folk der har budt ind. Sidder i et CS game nu så det virker til at at være nogenlunde "stabilt". Jeg melder tilbage herinde hvis der opstå probs igen.
--
Core i5 750 @ 3.2 GHz|Noctua H-U12P SE2|GA-P55A-UD4|HIS HD 5850 iCooler V Turbo|4 GB XMS3 1600 MHz|Intel X25-M 80 GB SSD|

Opret svar til indlægget: PC Crash- Kommer ikke i windows. Hjælp!

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning