Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bekey - digital nølge - tanker fra HOL.dk ?

Af Giga Supporter Senses | 05-03-2014 11:21 | 1537 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey HOL! Er der nogen der kender til: http://bekey.dk[...] jeg arbejder pt for det offentlige og i hjemmeplejen skal dette system installeres i borgeres hjem, for at slippe for nøglebokse til hjemmeplejen/sygeplejesker ovs. Hvad er jeres tanker, sikkerhedsmæssigt, hacking, nedbrud ovs ? Nogen der kender til det?
--
I7 [email protected] - H100 - ASUS RoG Maximus III Extreme - CF Sapphire 7850 -Samsung 128GB - 650D - 3 x Achieva Shimian - TF700T - Galaxy S3 Foxhound 1.5
#1
Fc Junkies
Monster Supporter
05-03-2014 11:42

Rapporter til Admin
Kender ikke noget til det, men ser smart ud. Prisen kunne dog være rar at vide som privatperson. Og ikke så smart hvis man glemmer sin mobil hjemme! ;-)
--
Mvh Fc Junkies
#2
Senses
Giga Supporter
05-03-2014 12:22

Rapporter til Admin
#1 Ja, det virker smart ingen tvivl om det. Priserne til de private kender jeg ikke til, men lad mig sige det sådan der er langt fra billigt :) Mine tanker går på sikkerheden i det, i og med at "nøglerne" ligger på ens telefon, kan det klones/kopieres hvis man for forbindelse til telefonen? BT enheden der sidder i låsen er jo konstant aktiv, kan den hackes, eller tvinges ned via DDOS angreb ? Hvad sker der hvis en eller anden sætter en BT jammer op ? Kan signalet opsnappes og kopieres når man låser op ? Disse spørgsmål har jeg ikke fået svar fra fra Bekey endnu, men kunne virkelig godt tænke mig at høre fra nogen her på HOL der kender mere til BT sikkerhed end jeg gør :)
--
I7 [email protected] - H100 - ASUS RoG Maximus III Extreme - CF Sapphire 7850 -Samsung 128GB - 650D - 3 x Achieva Shimian - TF700T - Galaxy S3 Foxhound 1.5
#3
Grydeskeen
Maxi Supporter
05-03-2014 13:08

Rapporter til Admin
Der findes sikkerhed imod at kopiere et signal generelt. Så det må bestemt være noget de har tænkt på da de lavede nøglen.
--
#4
Bjørnebanden
Gæst
17-04-2020 21:00

Rapporter til Admin
Nøglen ligger ikke på telefonen. nøglen ligger online i dit tildelte nøglebundt. Bluetooth er svært at scanne, det kører på 2.4 Ghz lige som wifi, men i modsætning til wifi, så skifter bluetooth konstant frekvens, og i den forbindelse er det næsten umuligt at sniffe på. Bluetooth kanalen dataen er også krypteret, så igen det er ret svært at få en fuld pakke, som man kan grinde, når man ikke ved hvilken frekvens enheden hopper til næste gang.. Det findes en del dokumentation på sniffing, og for fejlede forsøg på at sniffe på bluetooth.. det kræver tålmodighed, og det kræver at man er meget vedholdig.. og hvis der er unik kode på alle enheder, så er et brækjern nemmere end at så med en tablet med Kali linux i en time foran døren for at prøve at bruteforce den... i mange tilfælde med hacking, så skal man nok finde en vej. men i forbindelse med sikkerhed, så kan man bruge samme eksempel som med "2 venner på savannen over for en løve.." Du skal ikke løbe hurtigere end løven, du skal bare løbe hurtigere end din ven.. med andre ord, du skal ikke være indbruds sikker, du skal bare være mere sikker end dine naboer... og der er ikke nogen indbruds tyve der gider gå gennem helvedet om at prøve at bryde en lås op digitalt når et brækjern tager 2 mins, eller en låsepistol som tager langt mindre.. specielt på 5 stiftede låse..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Bekey - digital nølge - tanker fra HOL.dk ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE