Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til at få hylelyd væk

Af Supporter Aspirant bijach | 12-02-2015 22:53 | 672 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej Jeg oplever desværre, at der kommer en irriterende hyletone fra min pc. Nu har jeg ikke haft stationær pc i adskillige år, så måske er det ganske normalt, men mine sarte ører opfanger altså lyden. Jeg kunne godt tænke mig at få det væk eller måske begrænse det. Hyletonen opstår på forskellig vis f.eks. når jeg gamer eller bare surfer på websider. Jeg har lært, at hvis jeg går i Windows' strømstyring og ændrer den fra 'Høj ydeevne' til 'Strømbesparelse' så forsvinder hyletonen! Altså tænker jeg, at hyletonen må stamme fra processoren (AMD FX-8320 monteret med stock-køler). Der var nogen på nettet, som konkluderede, at stock-køleren er noget billigt bras og der opstod coil while fra denne. Jeg har haft åbnet kabinettet og lyttet tæt på strømforsyningen, grafikkortet og processoren. Jeg har haft slukket alle blæserne individuelt - og hyletonen kom stadig? Kan den komme fra bundkortet? Jeg overvejer at købe en vandkølet køler til processoren, for at afvikle hyletonen, fordi hyletonen opstår tættest på den. Er det helt håbløst eller hvad? Jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe. På forhånd tak. :)
--
#1
gasolin
Guru
12-02-2015 22:58

Rapporter til Admin
Det var godt nok ikke meget info om hvad din pc består af. Din harddisk?
--
#2
bijach
Supporter Aspirant
12-02-2015 23:05

Rapporter til Admin
Kabinet: Fractal Design Define R4 PSU: XFX Core 450W Bundkort: ASUS M5A97 LE R2.0 CPU: AMD FX-8320 Grafikkort: ASUS GTX 580 Harddisk: Samsung EVO 128 GB SSD RAM: 2x4 GB Kingston HyperX Fury
--
#3
bijach
Supporter Aspirant
12-02-2015 23:19

Rapporter til Admin
'Balanceret' strømplan (som Windows selv anbefaler) kører også uden hyletonen, på trods af at processoren ifølge CPU-Z når sin core speed 3,8 GHz. Jeg har sammenlignet grænseværdierne for 'Høj ydeevne' og ovenstående, og de lader til at være næsten de samme for processoren. I 'Balanceret' står processor til at arbejde mellem 5%-100%, mens 'Høj ydeevne' står på 100% hele tiden. Hvis jeg nedsætter processoren til ca. 60% så forsvinder tonen. Hjalp det lidt på det?
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til at få hylelyd væk

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning