Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Statisk skrat lyd

Af Supporter CallerBaller | 01-10-2015 22:27 | 1216 visninger | 18 svar, hop til seneste
Hej Hol. Her i dag har jeg skiftet mit gamle Silverstone kabinet ud, med et Fractal Design R5 - jeg har fået flyttet alt over, og ser ud til at alt er som det skal være. DOG har jeg et problem med min lyd. Jeg har teset både med onboard lyd (for og bag) samt USB lydkort som jeg bruger til mit headset. Når der afspilles lyd kommer der en form for statisk skratten. Små skrat hver 2 sekund eller lign. Føler jeg har testet alt, med både kabler, headsets, højtalere osv, men uden held. Hvad kan det være? Jeg er helt på bar bund, og er lidt frustreret over et nyt kabinet kan gøre sådan noget. Ydeligere, så er tastaturet også begyndt at spasse lidt ud. Det kan pludselig lave 7-10 P'er i streg hvis jeg skriver "problem" - et lille sidespring, men måske relevant. På forhånd tak :)
--
Sidst redigeret 01-10-2015 22:30
#1
Kammerfruen
Monsterbruger
02-10-2015 01:56

Rapporter til Admin
Prøv at tjekke om du har skruet bundkortet for hårdt fast i kabinettet.
--
#2
CallerBaller
Supporter
02-10-2015 12:56

Rapporter til Admin
Har lige haft løsnet alle skruer, dog har det ikke fjernet problemet. :( Kan næsten heller ikke anvende mit tastatur :/ Hvad kan problemet så være måske?
--
#3
CallerBaller
Supporter
02-10-2015 15:18

Rapporter til Admin
Har nu lavet et reset af BIOS samt tjekket alt er som det skal være, og det ser sådan ud. Skrat lyden er det stadig på samtlige lydudgange (USB & Jack) af og til virker tastaturet ikke i få sekunder samt min mus mister af og til forbindelsen. Min PSU fungere og kabler er intakte. Ingen det har nogle kreative ideer? Lidt trist ens "nye" maskine ikke fungere efter et kabinetskifte..
--
#4
gasolin
Guru
02-10-2015 15:21

Rapporter til Admin
De er på lager i de enkelte butikker https://www.hifiklubben.dk[...]
--
#5
CallerBaller
Supporter
02-10-2015 15:31

Rapporter til Admin
Er det løsningen? Også nu hvor det har virket for 2 dage siden i det gamle kabinet? Tænker det ikke løser hele problemet med tastatur og mus?
--
#6
Homosapien
Junior Supporter
02-10-2015 16:22

Rapporter til Admin
Det kunne godt lyde lidt som om at du har en dårlig eller ingen forbindelse til jord / stel. Du kan sikkert også mærke kriblespænding, hvis du kører f.eks. bagsiden af din hånd på et bart (ikke malet) stykke metal på kabinettet? Bruger du to eller tre benet forsyningskabel mellem væggen og strømforsyningen? Prøv med et trebenet direkte i et udtag med tre huller, hvor du er sikker på at jordlederen er ført helt ud og monteret.
--
Mumble server - sapien.dk:64738
#7
CallerBaller
Supporter
02-10-2015 16:41

Rapporter til Admin
Kører med 2 benet kabler. Det kunne være en mulighed. Det er bare spøjst at det er kommet efter et kabinet skifte. Kan sagtens mærke den "elektriske" følelse i hånden når man stryger hånden over maskinen, det har jeg altid kunnet :) Jeg må ud at købe sådan et kabel, og derefter må jeg vende tilbage! Andre inputs tages imod med kyshånd! :)
--
Sidst redigeret 02-10-2015 16:42
#8
jyk
Ultra Nørd
02-10-2015 18:23

Rapporter til Admin
Inden du farer ud og køber et apparatstik med jord, så prøv i første omgang at ligge en ledning mellem pc og radiator, bare for at teste. Denne løsning må kun bruges midlertidig!!!!!! Vær sikker på at du har fat i metal UDEN maling begge steder :-) Prøv evt at reinstaller lyd-driveren!
--
-= mac mini. itx-build: i5-4460, gtx 960, 8gb ram, rm450 gold, elite 130. dell u2410. lenovo x220i =-
--
Sidst redigeret 02-10-2015 18:26
#9
Mr. WoLF
Guru
02-10-2015 20:29

Rapporter til Admin
Har du afstandsstykker i og der er ikke en for meget/forkert sted som laver kontakt et sted ? Prøv med mobo ude på et bord og test om det stopper.
--
Mvh. Mr. WoLF
#10
CallerBaller
Supporter
03-10-2015 14:31

Rapporter til Admin
Før jeg splitter hele min maskine fra hinanden igen, så skal jeg lige forstå jeres posts rigtigt. Lyd driveren er installeret på ny samt chipset. #8 - hvad mener du mellem pc og radiator? #9 - afstandsstykker? jeg har sat i små splits i der gør at mobo kan sættes fast med skruerne. PSU'en har jeg sat direkte i, skal der noget gummi under eller lign. Har fået et hav af gummi dutter med som jeg tænker normalt bruges til HDD, til at eliminere vibrationer.
--
#11
CallerBaller
Supporter
04-10-2015 12:19

Rapporter til Admin
Nu har jeg lige forsøgt at trække strøm direkte fra en kontakt, uden andre devices sat til. Til min store overraskelse, så spiller lyden uden skrat - MEN nu stopper lyden der hvor det plejer at skratte. Som om lyden lige fryser i et splitsekund.. Giver det nogen mening? Har forsøgt at tage min PSU ud af kabinettet, men stadig skratlyd. Kan jeg have monteret bundkortet forkert? er der noget jeg skal tage højde for udover de skruer der skal i diverse huller? På forhånd tak! :)
--
#12
Mr. WoLF
Guru
04-10-2015 14:44

Rapporter til Admin
Det lyder som noget der han kontakt til mobo et sted det ikke skal men hvad og hvor er ikke til at sige men prøv at tage mobo ud på et bord og test der.
--
Mvh. Mr. WoLF
#13
CallerBaller
Supporter
04-10-2015 15:26

Rapporter til Admin
Så er det hele splittet af, og stadig ingen effekt. Problemet er der stadig! Mobo er på bordet og PSU sidder i kabinettet dog uden direkte kontakt udover ledninger selvfølgelig.. Suk ?? What to do?
--
#14
Den Skrækkelige Vandpyt
Mega Supporter
04-10-2015 16:27

Rapporter til Admin
Formatere og geninstaller windows måske?
--
87,65% af HOL'ere er stærkt påvirket af Buyer's Stockholm Syndrome. Er ikke en headset peasant #HeadPhonesMasterRace. *Her er min e-penis*
#15
Mr. WoLF
Guru
04-10-2015 16:46

Rapporter til Admin
Prøv lige at boot op i en linux udgave fra usb og se om det er helt det samme der. Hvis det er hw, måske statisk elektricitet har lavet defekt på mobo eller en kortslutning efter det kom i det nye tower. Mulighed for at test med anden psu?
--
Mvh. Mr. WoLF
#16
CallerBaller
Supporter
04-10-2015 16:53

Rapporter til Admin
#14 Skal ikke afvises at jeg nok må geninstallere.. #15 Går igang med at hente linux nu - hvis det virker, hvad vil du så anbefale? Er der mulighed for at tjekke efter defektheder eller lign? altså på mobo?
--
#17
CallerBaller
Supporter
04-10-2015 20:44

Rapporter til Admin
Har geninstalleret win8.1 samt win10 og stadig samme problem. Jeg må ud at købe nyt mobo samt CPU imorgen, da det ikke er til at drive et godt socket 1155 bundkort op nogen steder. Tusind tak for hjælpen alle sammen!
--
#18
Mr. WoLF
Guru
04-10-2015 22:02

Rapporter til Admin
Prøv om du ikke kan finde et ok brugt mobo her inde eller på hwt, det skulle være muligt.
--
Mvh. Mr. WoLF

Opret svar til indlægget: Statisk skrat lyd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login