Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bærbar

Af Ny på siden Thilne | 11-09-2017 17:03 | 539 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg står i en situation, hvor min bærbar desværre er afgået ved døden. Samtidig har jeg en stationær, som med knap 6 år på bagen også snart står for en udskiftning. Jeg overvejer derfor om det kan betale sig at købe en god bærbar med tilhørende dockingstation og dermed have både bærbar og stationær i samme computer. Jeg bruger min computer som hjemmearbejdsplads. Herudover spiller jeg WoW (Hvor jeg raider) og ellers blot generelt surf. Det er vigtigt for mig, at min bærbar ikke bliver en stor klods, som man ikke gider at sidde med i sofaen, hvilket ikke rigtig harmonere med en bærbar til spil. Jeg har overvejet denne. https://www.mm-vision.dk[...] Er der nogen der har erfaring med at bruge en bærbar som både bærbar og stationær og er ovenstående bærbar pengene værd? På forhånd tak for hjælpen
--
#1
Sandus
Maxi Supporter
11-09-2017 23:58

Rapporter til Admin
altså som du skriver det der... har du så egentlig brug for en bærbar? mere fordi du får væsentligt mere for pengene i stationære. eller skal du helst kunne ha' den med rundt omkring, eller er det kun for at sidde i sofaen? ;)
--
All Done! Specs i Profil
#2
Thilne
Ny på siden
12-09-2017 07:53

Rapporter til Admin
Behovet for en bærbar er ikke enormt, men synes det er rart i hverdagen at have muligheden for at arbejde andre steder end på husets kontor. Ikke mindst, hvis man har syge børn eller lignende.
--
#3
vonangelo
Bruger Aspirant
12-09-2017 08:26

Rapporter til Admin
Afhængig af dit behov for intern plads syntes jeg at du skal tage et kig på https://sharkgaming.dk[...] At have en bærbar som arbejdsstation (docking) er noget vi gør meget brug af på mit arbejde. Jeg bruger en (ikke-gamer) Lenovo ThinkPad X1 Carbon Ultrabook, hvilket er en super nice laptop. Det ville være rart med et ekstra grafikkort så den også kunne game krævende spil. Men som arbejdscomputer er den super god. Men jeg kan klart anbefale at have en bærbar med tilhørende docking station. Så kan du nemt tage arbejdet med rundt, og når du så vil game kan du nemt sætte det op. Det bliver lidt dyrere end hvis du blot samlede en stationær. Men kig på dine muligheder - og har du egentlig behov for en bærbar?
--

Opret svar til indlægget: Bærbar

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning