Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

En god mus til gaming?

Af Semibruger Alboz94 | 22-08-2018 04:02 | 1035 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej HOL... Min nuværende, og ret billige mus, er ved sine dages ende, og derfor er jeg på udkig efter noget nyt - jeg forstår mig dog ikke på gamermuse. Jeg spiller for det meste league of Legends, men en af mine venner har overtalt mig til at starte med WoW også, hvilket jeg finder rimelig interessant på nuværende tidspunkt og vil nok komme til at spille dette fremover også. Han anbefalede, at jeg derfor skulle kigge på en mus med ekstra knapper, da det ville komme mig til gavn. Er der noget i umiddelbart kan anbefale til en forholdsvis fornuftig pris? Har kigget lidt på denne her; https://www.elgiganten.dk[...] Også denne her, men den er rimelig dyr, synes jeg; https://www.elgiganten.dk[...] Al hjælp værdsættes :)
--
Sidst redigeret 22-08-2018 04:04
#1
nykjaer
Monsterbruger
22-08-2018 06:28

Rapporter til Admin
Fine mus begge to, men ud at prøve dem i butikken i din egen hånd! Lidt tunge begge to, men har selv 502 efter netop at have prøvet bl.a. 700 også. De er begge på tilbud ind imellem, hvis det ikke haster 200% Edit: Der er flere mus, bl.a. Rival 700 og g602 og g603 til salg i salgsforum pt hvis brugt er en option?
--
Sidst redigeret 22-08-2018 06:33
#2
bzRo
Maxi Supporter
22-08-2018 08:49

Rapporter til Admin
Jeg har for første gang erhvervet mig en trådløs mus (Logitech G703), for et par uger siden - og jeg må sige, jeg skal aldrig have en med kabel igen. Logitech's trådløse teknologi er blevet så god, at der ingen udfald er, der er lang batteri-tid, og der er samme (eller mindre) input-lag som en kablet mus. De har også efterhånden formået at lave trådløse mus som vejer det samme som dem med kabel. Så der er ingen minusser i min optik. Kun plusser. (ingen cable-drag). Hvis din hånd er lille, så ville jeg tage et kig på Logitech G305. Ellers ville jeg kigge efter en demo-model/udsalg af enten G403/G703 (de er samme model, men anden/nyere opladnings-teknologi i G703'eren).
--
Sidst redigeret 22-08-2018 08:51
#3
Arsukfjorden
Elitebruger
22-08-2018 09:16

Rapporter til Admin
Hvordan musen passer til din hånd og greb er vigtigere end musens specs(med undtagelse af hvor mange knapper du har brug for naturligvis), fordi de fleste gamer mus i den højere ende er så god at forskellen på sensoren, vægten osv osv har mindre indflydelse på din precision end det at musen rent faktisk ligger korrekt i hånden og at det ikke er udmattende at bruge musen. Da jeg skulle have ny mus for et halvt års tid siden tjekkede jeg også nettet igennem(det er jo underholdende), men valgte til sidst at tage i El Giganten(hvor de har et kæmpe udvalg) med det mindset at uanset mærket og prisen så ville jeg købe den der sad bedst i hånden og som virkede tilstrækkelig præcis. Da jeg har relativt store hænder var der massere af mus med en god form, men som bare var for små. Så jeg endte ud med en Razer Mamba. Min tidligere mus var en G502, som var rigtig fin, men som bare ikke passede ordentligt i hånden. Jeg har ikke fortrudt at jeg valgte den Mamba ud fra komforten. Bedste mus som jeg har haft siden min G9x(den ultimative mus!) døde for en del år siden. Så tag i El Giganten og prøv muse. Om ikke andet kan du udelukke nogen som du bestemt ikke bryder dig om at holde på. /Arsukfjorden
--
#5
Alboz94
Semibruger
22-08-2018 12:01

Rapporter til Admin
Mange tak til jer alle. #4 god pris på musen og den har fået rimelig mange gode reviews, men antallet af knapper kunne godt være lidt højere, nu hvor jeg er startet med lidt WoW... :/
--

Opret svar til indlægget: En god mus til gaming?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE