Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bedre wifi signal?

Af Gæst Esser | 10-09-2018 17:22 | 702 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej. Jeg har en udfordring med wifi-signalet i den ene ende af mit hus. Indtil nu har jeg brugt en router som et access point i den ende af huset, men forbindelse kører ikke særlig stabilt gennem den router... Jeg har altså to routere i huset lige nu. Jeg søger et stykke hardware som jeg ikke er helt sikker på hvad hedder... Det jeg gerne vil have er noget som kan forlænge mit eksisterende wifi netværk, så jeg kan gå rundt i hele huset uden at skulle skifte mellem netværk og uden at forbindelsen er ustabil. Det er vigtigt at den kan kobles til den eksisterende "gode" router med et netværkskabel og ikke selv skal have wifi forbindelse, sådan som det ser ud til at mange wifi extenders virker. Jeg håber det giver mening og jeg håber nogen kan hjælpe :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
dbl
Junior Supporter
10-09-2018 17:26

Rapporter til Admin
Tror du søger WiFi Mesh
--
#2
Arnbak
Monster Nørd
11-09-2018 09:59

Rapporter til Admin
Det du søger er et accesspoint. Hvis du har muligheden for at trække et kabel ned i den anden ende af huset. Så er et ekstra accesspoint, klart at foretrække. Sæt det op med samme SSID som det, din router deler. Så vil dine enheder selv skifte, når forbindelsen til det ene bliver får dårlig.
--
Later equals never.
#3
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
11-09-2018 17:05

Rapporter til Admin
Du kan bruge den router du har nu som AP: https://www.cnet.com[...] Forudsat at den er kablet til din anden router, som #2 er inde på.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#4
Esser
Gæst
11-09-2018 17:38

Rapporter til Admin
Mange tak for jeres var. Jeg har netop brugt den anden router og opsat den som et access point, nede i den ende af huset hvor forbindelsen er dårlig. Det fungerer ikke særlig godt... Alle mine forskellige devices har svært ved at skifte mellem wifi-forbindelserne, fra den ene router til den anden. Forbindelsen er også meget langsom gennem den router der kører som access point.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Coff
Super Supporter
11-09-2018 18:35

Rapporter til Admin
Hvis de får samme ssid og password så bør dine enheder selv skifte til den som er stærkest. Alle AP'erne skal køre trådet for at undgå problemer og sørg for at de ikke kører på samme kanal da det også kan sløve det hele ned.
--
#6
Arnbak
Monster Nørd
12-09-2018 08:55

Rapporter til Admin
Det mest optimale, er helt klart. 2 placerede accesspoints, som er kablede tilbage til routeren. Så altså det burde virke det du forsøger. Der kan dog måske være noget med, hvis det er 2 forskellige producenter af det trådløse udstyr, at roamingen ikke fungerer så godt. Alternativt kan du købe f.eks. 2 ubiquiti unifi accesspoints. Ubiquity har noget de kalder fast-roaming, der er en optimering af roamingen mellem flere accesspoints. Det fungerer ret godt. Ellers kan du også benytte et mesh netværk, men det koster en smule på throughputtet.
--
Later equals never.
#7
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
14-09-2018 16:40

Rapporter til Admin
Det er ikke alt udstyr som understøtter roaming. Mine Asus routere (opsat som AP'er), kan ikke roame med min Technicolor router - eksempelvis.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#8
snuppe
Super Supporter
14-09-2018 16:54

Rapporter til Admin
Du skal bare have fat i 2 stks UniFi AC Lite AP og sætte dem op hvor du har dæknings problemer. De understøtter 300 Mbps på 2.4Ghz men fleste enheder benytter i dag 5Ghz hvor du kan få hastighed op til 867 Mbps. Du skal selvfølgelig bruge noget kabel, Cat5e understøtter op til 1Gbps - men vil dog sige hvis du alligevel er igang med at installere kabel permanent i huset så køb da Cat6 som understøtter op til 10Gbps. Der medfølger også en PoE adapter, således at strøm til AP'erne kan leveres via dit patch kabel. https://www.ubnt.com[...] https://www.pricerunner.dk[...]
--
#9
mojn
Ultra Supporter
14-09-2018 22:34

Rapporter til Admin
Det er meget forskelligt hvor godt det kører med to router som AP, jeg har selv dårlige erfaringer med det. jeg har gjordt som #8 og købt to ap ac lite og det var de bedste 1100kr jeg har brugt, jeg har 100mbit og kører 80 mbit på 2.4 og 100mbit på 5ghz, og så kører det som et netværk uden udfald.
--
#10
anped
Bruger Aspirant
14-09-2018 23:17

Rapporter til Admin
Har tjekket at de to AP kører på forskellige kanaler?
--

Opret svar til indlægget: Bedre wifi signal?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning