Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til Ny Gaming Computer

Af Ny på siden MarcLK | 02-03-2019 18:56 | 409 visninger | 3 svar, hop til seneste
*NYT INDLÆG EFTERSOM JEG NU HAR LAVET EN PROFIL* Så jeg bedre kan følge med når folk skriver. Håber det er okay, og ikke tæller som spam :) Hej Folkens! Jeg har længe overvejet at købe ny Gamer pc, eftersom min nuværrende efter hånden er 6-7 år gammel, og fra sharkgaming. Jeg har ikke så meget styr på computere og hardware, men jeg forstår hvad de forskellige dele gør, dog ikke hvilke der er stærkest eller arbejder bedst sammen. Eftersom jeg har hørt super godt om både TopData, MM-Vision, Extremegaming og froggraming er jeg meget i tvivl om hvor jeg skal købe den nye Gaming PC fra, så håber i kan hjælpe! :) Jeg søger: En PC som kan trække alle nye spil (F.eks. Apex Legends, PUBG, Anthem, RUST osv.) i FULL HD med 100+ fps som passer til en 144hz skærm. En PC som kan holde i flere år, så ikke jeg skal købe ny pc om 2 år, men gerne om 5 år+. Hardware dele som arbejder utrolig godt sammen. Sidst men ikke mindst, en pc som er værd at købe. Så ikke man smider 2.000 ekstra for et meget lille upgrade. Tilladelse af brug af WiFi. (Da jeg ikke har mulighed for internetstik lige pt. Budget: 8-12.000 kr. Kommer an på om det er det værd ift. Prisen. Skriv gerne om andre sider eller steder, som kunne være værd at kigge på. Evt send links til en Gamer PC i kan anbefale! På forhånd, mange tak! - Mvh. Marc Korsgaard
--
Sidst redigeret 02-03-2019 18:58
#1
Torment LM
Maxi Supporter
02-03-2019 19:12

Rapporter til Admin
Det kan være svært at opnå 100+ (144+) fps i max settings på PUBG (med dit budget) https://www.userbenchmark.com[...] Som de andre skrev er der jo en del sider som man kan tjekke, og så må man jo vælge hvad man vil. https://www.fcomputer.dk[...] https://sharkgaming.dk[...] http://topdata.dk[...] https://www.mm-vision.dk[...] https://www.komplett.dk[...] Sider jeg ikke kender til men som også er der https://froggaming.dk[...] https://extremegaming.dk[...] du har ikke selv overvejet om du skulle bygge den der hjemme?
--
Modding is not about what others think about your project but about what you think about your project. -Jonas A.
--
Sidst redigeret 02-03-2019 19:13
#2
Jesna
Semibruger
02-03-2019 19:15

Rapporter til Admin
Måske... https://www.komplett.dk[...] /Jakob
--
#3
MarcLK
Ny på siden
02-03-2019 19:32

Rapporter til Admin
#1 Jo det er noget jeg har overvejet, men eftersom jeg ikke har forstand på hvordan jeg gør, og at jeg har læst om at det ikke er mange penge man sparer. Så tænkte jeg det er nemmere at købe en prebuilt, som jeg evt selv kunne vælge opgraderinger til..
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til Ny Gaming Computer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning