Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mikrofon til gaming?

Af Semibruger michlar | 16-05-2019 20:31 | 460 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej, Jeg har en søn(11 år), som elsker at game Fortnite. Han er desværre født med ensidig hørenedsættelse(et 98%fungerende øre -mangler lidt hørelse i bas-delen....og næsten stokdøv på det andet - kan først høre over 95db på det), og folkene oppe på høreinstituttet har fra starten sagt at han ikke skal sidde med høretelefoner el. headset...med mindre de er låst til max. 80 db. Høretelefoner der er låst til max. 80 db kan jeg kun finde til børn...og ingen headsets......til junior(som nok passer til ham) kan jeg intet finde i headsets heller. Derfor har han indtil nu spillet med alm. højtalere og så en bordmikrofon. Men nu er der nogen på serverene(tror jeg det er), der ikke gider spille med ham, fordi lyden fra højtalerene går ind i hans mikrofon. Så var det, at jeg kom til at tænke på, om der fandtes gamermikrofoner, som er retningsbestemte og som måske kan sættes helt om til hovedet?? Eller er det kun headsets der dur til gaming? Mvh. Michael
--
#1
Ramme13
Semibruger
16-05-2019 20:44

Rapporter til Admin
Mikrofoner som er retningsbestemte, vil stadig fange lyden rundt omkring, alt efter hvor meget du skruer op, så bruger han højtalere, vil du stadig fange lyden derfra, da det er så tæt på. Jeg selv bruger en bord mikrofon some er retnings og headphones, hvis jeg havde højtalere, ville de helt sikkert blive opfanget af micen også.
--
Sidst redigeret 16-05-2019 20:45
#2
Amud
Monsterbruger
16-05-2019 20:51

Rapporter til Admin
Jeg spiller også med højtalere for tiden. Det handler om at skrue langt nok ned for højtalerne, så det ikke bliver opfanget af mikrofonen. Hvis sønnen bruger discord kan jeg også anbefale at manuelt justere indgangs følsomheden på mikrofonen. Dette gøres inde i indstillinger.
--
#3
michlar
Semibruger
16-05-2019 21:11

Rapporter til Admin
Ok....så I vil ikke anbefale en retningsbestemt mikrofon på en mikrofonstang?..... Hvis nu han skruer lidt ned for højtalerne og mikrofonen er helt oppe ved hans mund/ hoved skulle man da mene, at det ville være bedre? Mvh. Michael
--
#4
Minimus
Elitebruger
16-05-2019 21:54

Rapporter til Admin
tror ikke han ka holde ud og sidde sådan med en mic hvis jeg var jer så er et headsæt meget beder også nu hvor han ikke høre så godt
--
#5
Ramme13
Semibruger
16-05-2019 21:59

Rapporter til Admin
hvis han skal bruge højtallere, så jo en retningsbestemt mic er eneste svar, men du skal bare regne med at den vil fange noget fra højtallere.
--
#6
michlar
Semibruger
16-05-2019 22:28

Rapporter til Admin
#Minimus Desværre...det går ikke med headset pga. hans medfødte hørenedsættelse iflg. høreinstituttet. Er der nogen, der kan anbefale en god retningsbestemt mikrofon, som er til at betale...dvs. en fornuftig pris. Herudover skal den også kunne sidde på en boomstang(sådan en arkitektlys-arm ligende stang) På forhånd tak Michael
--
#7
Texas
Supporter Aspirant
16-05-2019 22:54

Rapporter til Admin
#6 Har du et budget? Blue Yeti er den typiske anbefaling. Jeg har en søn på ca sammen alder, der har en sådan mic. Den virker virkelige solid og god. Han spiller dog næsten altid med headset, så jeg er usikker på om den vil fange lyd fra højtalere. Nævnte mic har en række settings, så den er måske værd at læse lidt mere om på nettet??
--
#8
Amud
Monsterbruger
17-05-2019 08:44

Rapporter til Admin
#6 og #7 Blue Yeti har rigtig god lyd, og sikkert også et rigtig godt valg hvis han vil sidde med høretelefoner. Problemet er at Blue Yeti er kendt for at opfange al lyd i rummet (også tastetur lyde), og er derfor nok et mindre godt valg hvis han skal sidde med højtalere. Jeg bruger selv RØDE NT-USB mikrofon på stativ, så jeg kan få den så langt væk fra tasteturet og mine højtalere som muligt. Jeg har ingen erfaring med retningsbestemt mikrofon.
--
#9
waskustobaskus
Nørd Aspirant
17-05-2019 10:06

Rapporter til Admin
Samsun q2u. Har lige købt en. Det er en dynamisk mikrofon og den fanger virkelig kun lyd op LIGE foran den. Ikke noget bag den osv. Koster 600kr og er pisse god til den pris.
--
#10
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
17-05-2019 11:57

Rapporter til Admin
Hvis han ikke bruger push to talk, så kunne det msåke være en mulighed. Så skal han trykke for at tale, men så sender mikrofonen kun når han trykker, dvs at medhørerne slipper for lyd når det ikke er nødvendigt. Det er min erfaring, med min ældste søn, at nogle af dem som sidder i den anden ende er ultrasensitive overfor støj. Man skal jo skyde skylden på sin spildød på et eller andet, gerne noget man ikke har kontrol over eller noget en anden er skyld i. Husk at købe over nettet, så du kan levere tilbage hvis varen ikke lever op til det lovede eller forventningerne.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.

Opret svar til indlægget: Mikrofon til gaming?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning