Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nyt ITX build til bettebror

Af Monsterbruger tuzzen | 18-05-2019 21:04 | 421 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Jeg er blevet sat på opgaven at finde frem til en ny computer til min lillebror. Han spiller cs på rimeligt niveau og rejser derfor rundt omkring i landet næsten hver weekend. De steder hvor en pc ikke bliver stillet til rådighed, skal han selv medbringe og der duer hans gigante lysshows kabinet/pc ikke rigtigt længere og han trænger alligevel til at opgradere. Jeg har kigget på følgende: MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC Intel Core i5 9600K CORSAIR Vengeance LPX - DDR4 - 16 GB Nvidia Geforce Gtx 1660 Ti - Ingen præferencer om model 500gb ssd SilverStone Raven RVZ02 (Fordi det passer fint i en trolley kuffert) SilverStone SFX Series SX500-LG - V2.0 (Fordi den passer i Raven kabinet) Noctua NH-L9i (Igen fordi den passer i kabinet og er lydsvag) Også tænker jeg at han skal have et eksternt lydkort, så han altid har samme lyde i cs lige meget hvilken pc han spiller på. Med alt dette rammer vi omkring de 9.000kr. Er dette et fornuftigt bud på en ITX gamer? Det skal lige siges at når han er hjemme, skal han gerne have mulighed for at kunne spille alt muligt andet end cs, derfor er valget faldet på dette setup indtil videre. Forslag til ændringer modtages med kyshånd.
--
Pop Them Bottles!
#1
zubrowka01
Ultra Nørd
19-05-2019 07:35

Rapporter til Admin
Noctua NH-L9i er ikke specielt støjsvag under load, imho. Jeg havde nok set mig om efter en løsning hvor der kunne klemmes en cpu køler med en standard 120mm blæser ned i kabinettet, hvis det er en prioritet at den skal være støjsvag under load. Måske kan det lade sig gøre i det kabinet med den rigtige kombination af low-profile ram, og et bundkort uden for høje køleribber, som der er på det msi bundkort i har kig på?
--
Sidst redigeret 19-05-2019 07:39
#2
bphhm
Monsterbruger
19-05-2019 10:17

Rapporter til Admin
Når han nu skal rejse med den så check dette itm kabinet fra Dr Zaber. Ved ikke hvor let det er at få fat i, men det er kompakt og virker som en robust formfaktor. Har selv et Ghost S1 men det vil næsten være synd at smide i en kuffert http://zaber.com.pl[...]
--

Opret svar til indlægget: Nyt ITX build til bettebror

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning