Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Første saml selv projekt - Så lille kabinet som mu...

Af Ny på siden Saul | 19-05-2019 19:38 | 590 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej allesammen Står desværre overfor en længervarende sygmelding, og skal have tiden til at gå med noget. Så overvejer lidt at samle en PC, så jeg kan game lidt, noget som jeg grundet tralvhed i hverdagen ikke har haft mulighed for rigtig længe. Jeg kunne godt tænke mig at samle selv, da jeg har hørt der skulle være en smule at sparer, også bliver man vel for aldrig gammel til at lege med "lego" ;-) Har lige et par spørgsmål: -Er Mini-ITX det mindste? -Er der nogle negative sider for en 'normal' person, ved at vælge et lille kabinet, fremfor et større et? Dvs. jeg har ikke brug for 17 harddiske, tænker en SSD på 500GB er mere end rigelig til mit behov. Evt en på 1TB. Kan se de M2 Diske ikke fylder alverdenen. -Jeg tænker på at købe noget i9-9900k også et rtx 2070 eller 2080. Kan disse kort godt kan klemmes ned i de små kabinetter, eller skal man op i noget større? -Evt forslag til hvordan dit build skulle se ud. Ikke noget budget som sådan, men omvendt har jeg heller ikke brug for 2080Ti. Men tænker jeg gerne vil holde mig til noget highend, så det kan holde længe, og hvis et evt videresalg skulle komme på banen, at komponenterne stadig ville være attraktive.
--
#1
bphhm
Monsterbruger
19-05-2019 20:22

Rapporter til Admin
Velkommen til itx verdenen :-). Du kan med fordel checke denne tråd der har forskellige builds. https://www.hardwareonline.dk[...] Største udfordring med itx er at man skal undersøge om komponenterne kan være i kabinettet. SFX for PSU og så kan luftkøling blive begrænset af pladsen. Til den i9 du har i sigte vil du nok få svært ved at nøjes med luftkøling i et lille itx kabinet. Har selv lige samlet en Louqe Ghost S1 der nok rent kvalitetsmæssigt er toppen lige nu. Super lækker forarbejdning men også lidt små dyrt. Kan bygges uden eller med forskellige tophats afhængig af om man vil vandkøle. Her skal man være opmærksom på grafikkort ikke må være mere end 2 slot bredt. Ellers er det ret let at arbejde med, og bare en super fornøjelse. https://www.louqe.com[...] Ellers er Dr Zaber Sentry ret fikst men her er der begrænsede muligheder for GPU og vandkøling http://zaber.com.pl[...]
--
#2
Saul
Ny på siden
19-05-2019 21:15

Rapporter til Admin
#1 Tak fordi du tog dig tid, til komme med noget rigtig god input :) Jeg tjekker tråden ud. Ved ikke hvor meget mand jeg er for at skulle til at igang med at rode med vandkøling. Hvad med de der AIO-Kølere. Ville det slet ikke være en mulighed?
--
#3
BloodClaw
Super Supporter
20-05-2019 00:36

Rapporter til Admin
#2 AIO kan godt bruges, men du skal stadig være obs på plads. Radiatoren og blæserne må ikke være for tykke, slangerne må ikke være for korte eller for lange osv. osv.
--
#4
bphhm
Monsterbruger
20-05-2019 09:33

Rapporter til Admin
#2 jo du kan sagtens vandkøle og det gør jeg selv i mit Ghost S1. Og hvis du vil bruge den i9 du skriver om så er det nok også en nødvendighed. Men som #3 skriver skal man undersøge størrelse etc. ifht. det kabinet man har valgt. Så kabinettet er det første du skal lægge dig fast på.
--

Opret svar til indlægget: Første saml selv projekt - Så lille kabinet som mu...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning