Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Klone/backup Nvidia Shield?

Af Gigabruger Brianhenneberg | 19-08-2019 09:57 | 436 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg har en fjernbetjening til min shield, som er holdt op med at fungere. Elmutanten har så tilbudt at ombytte den, men ikke kun fjernbetjeningen, den har de åbenbart ikke, for sig selv, men hele shield'en skal ombyttes. Jeg erindrer jeg brugte timer og atter timer på at installere apps, logge ind i dem, lave plex server osv osv. så jeg vil helst virkelig ikke ombytte den. Er der nogen der ved om man på en eller anden måde kan lave back-up eller klone sin opsætning og apps til en ny enhed? Eller skal man bare logge ind, og så fungerer det som en anden android enhed, hvor den selv husker indstillinger osv?
--
Sidst redigeret 19-08-2019 09:58
#1
ShamblerDK
Junior Nørd
19-08-2019 11:09

Rapporter til Admin
De bør kunne nøjes med at bytte fjernbetjeningen. Det ville vi i hvert fald have gjort hos Data Discount på Boulevarden i Aalborg. Efter ombytningen lægger vi bare den defekte fjernbetjening ned i kassen til den fungerende Shield, vi tog den nye fjernbetjening fra, og sender dén til RMA, som en fungerende Shield med defekt fjernbetjening. Det bør være normal procedure alle steder.
--
ASUS Z370 Prime, Intel Core i7-8700k 3,7GHz, Corsair Dominator Platinum 4x8GB DDR4 2666MHz, Asus Geforce GTX980Ti. 300/300Mbit BBN fiber.
#2
Xboxen
Superbruger
19-08-2019 12:26

Rapporter til Admin
Ellers kan ny fjernbetjening erhverves for relativt få penge originalt. (ca 250-300) Ellers findes der mere end udmærkede erstatnings fjernbetjeninger, der ikke skal lades op konstant til ca 50 kr. med fragt fra kina
--
#3
Brianhenneberg
Gigabruger
19-08-2019 19:57

Rapporter til Admin
#1 Jeg har lige snakket med deres kundeservice, og de er desværre ikke så fleksible som jer. De VIL have den gamle, som skal sendes ind til Nvidia sammen med den ufunktionsdygtige fjernbetjening. De kunne jo ikke sende en ny ind som virker 100%, som han sagde. Jeg forsøgte at argumentere med at den de kommer til at sende ind jo også fungerer 100%, så medmindre det er fordi de vil have den med det specifikke serienr jeg har købt, så giver det ingen mening, men knægten var ikke til at hugge og stikke i. Så alle forslag til backup modtages gerne, så jeg slipper for at installere 85 apps inkl login, og sætte plex server op igen.
--
#4
h3mp
Junior Nørd
20-08-2019 08:33

Rapporter til Admin
Hvad har du af apps ud over dem der følger med? Plex kan jeg læse mig til, men så slemt er det sgu heller ikke at sætte op. Alle de "almindelige" apps følger jo med (netflix etc.). Selvom du ville kunne tage backup, ligesom på en android telefon, så ville du ikke få appdata med, og så ville du skulle sætte dem op igen.
--
#5
Brianhenneberg
Gigabruger
20-08-2019 13:56

Rapporter til Admin
Ja det kan godt være min "back-up" bliver et stykke papir, hvor jeg skriver ned hvilke apps der er installeret og hvor jeg har placeret dem henne. Jeg har dog en del apps, som ikke er i Play store eller hvad det nu hedder, men som jeg selv har hentet som apk og installeret uden om. Og en del hjemmesider, som der ikke findes understøttede apps til, hvor jeg bare har haft dem som bogmærker i Puffin browseren, f.eks. Min Bio, Bonanza, Filmstriben og andre ting. Det kommer til at tage noget tid, men hvis appdata og loginoplysninger alligevel ikke bliver ført med over er det vel ligemeget med back-up/kloning. Jeg må vist bare i gang.
--

Opret svar til indlægget: Klone/backup Nvidia Shield?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning