Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Løsninger til at forbinde arbejds pc til hjemme se...

Af Gæst Kasper | 28-08-2019 08:54 | 650 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej hol, Jeg leder efter en løsning hvor jeg kan bruge mit hjemme setup, skærm, mus, tastetur etc til min arbejds laptop. Jeg har fået en docking station med hjem, men det er ret så irreterende at skulle flytte kabler fra min desktop til min docker og frem og tilbage hele tiden. Hvad er der af løsninger således begge ting kan være kablet always, men jeg kan skifte mellem enten desktop eller laptopen? Det skal siges begges enheder kører Windows 10, og docker stationen er en Lenovo, hvis det skulle have nogle indflydelse.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Azakiel
Skribent
28-08-2019 08:58

Rapporter til Admin
KVM switch mellem maskine og dock er nok bedste bud
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
JanV
Monsterbruger
28-08-2019 09:09

Rapporter til Admin
RDP ??? Er selv i samme situation og har bare gjort det så jeg kan gå på min arbejdsbærbare via RDP. Så har jeg mine store 22/24" skærme til rådighed (+mus/tastatur) når jeg er hjemme og arbejde :-) og dette UDEN at investere i ekstra hardware
--
#3
Lighanen
Gæst
28-08-2019 12:35

Rapporter til Admin
Bruger en "Lindy USB Tastatur og mus switch" til mus og tastatur. Skærmkabel fra hjemme pc til HDMI i skærm. Skærmkabel fra arbejds dock pc DisplayPort i skærm. Nå jeg så hurtigt skal skifte mellem hjemme pc og arbejds pc, skifter jeg input på skærmen og trykke på tastatur/mus switchen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
MisterNiceHands
Semi Nørd
28-08-2019 21:06

Rapporter til Admin
Til mine skærme har jeg sat min Lenovo dock til i HDMI udgangen og min pc til Displayport, Så jeg blot skal skifte input. Udover dette, så har jeg et Logitech G613 tastatur (Mener jeg det hedder) som er forbundet med deres Lightspeed til min pc, og BT til min laptop. Det gør jeg blot skal trykke på en knap der for at skifte mellem Laptop og PC. Min mus er en G703 som også er Wireless, den er forbundet Wireless til min PC, og med kabel til min dock. Det gør at når jeg kobler kablet til musen, så kan jeg styrer min Laptop, og uden kabel min PC. (Skal musen lades, så skal laptoppen være slukket, eller piller fra docken) men der er en aktiv USB port, så det er ikke et problem at lade den. Håber det giver mening - Skrevet fra min mobil :-)
--
i7-8086K | RTX 2080 Strix OC | Z390-E Gaming Strix | PC-O11DX Dynamic | LG 27GL850
--
Sidst redigeret 28-08-2019 21:07
#5
Charly
Junior Nørd
29-08-2019 07:22

Rapporter til Admin
Kig på ShareMouse, det er måske et godt bud til dit brug
--
#6
Ros3nlund
Ultra Supporter
29-08-2019 10:35

Rapporter til Admin
Har selv en nyere Lenovo dock til min arbejdsmaskine, den er egentlig relativ simpel. Der ryger et thunderbolt kabel ned i den stationære, og når jeg så vil bruge min arbejdsmaskine, så har jeg et ekstra kabel i tasken, som jeg blot smider i maskinen i stedet for det der render ned i min stationære, så funker alt. Computeren oplader endda også igennem kablet.
--
i9 9900K | MSI RTX 2080Ti | 32GB Corsair Vengeance Pro @ 3200Mhz |FD Meshify C| MBPr Mid 2017
#7
Ros3nlund
Ultra Supporter
29-08-2019 10:53

Rapporter til Admin
En ting at vide er måske at Lonovo's Dock fungerer fint på windows maskiner, men når jeg tilslutter min Macbook, så fungerer det kun hvis jeg bruger et Displayport til DVi kabel. Så jeg er tvunget ud i Dock --> Displayport til DVI kabel --> Aktiv DVI til Thunderbolt converter --> LG Ultrafine skærme. Apple har af uforklarlige årsager ikke MST kompabilitet. Lidt mystisk når det nu Thunderbolt er deres eneste mulighed nu om dage, men det hele virker, og er virkelig clean. En fed ting er at man kan modificere firmware i docken, har dog ikke selv fået det gjort endnu. Men på denne måde bliver det ene Thunderbolt stik bagpå afbrudt, når man smider noget i det forreste, så jeg reelt kan slippe for at skifte kabel, men bare smide det andet i. Det kræver selvfølgelig at dit bundkort i din stationære har Thunderbolt, men har du et nyere bundkort med en speciel header på, skulle du kunne købe et PCI-Express kort det løser dette. Mit Asrock kort, har det indbygget, så jeg har reelt kun strøm og Thunderbotl sat i maskinen, resten er tilsluttet i docken, som er spændt på under bordet. https://www.lenovo.com[...]
--
i9 9900K | MSI RTX 2080Ti | 32GB Corsair Vengeance Pro @ 3200Mhz |FD Meshify C| MBPr Mid 2017

Opret svar til indlægget: Løsninger til at forbinde arbejds pc til hjemme se...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning