Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Computer vil ikke starte - 3 bip ingen POST

Af Monsterbruger Nicktl | 04-09-2019 15:48 | 581 visninger | 9 svar, hop til seneste
Okay, så jeg har lige skiftet min h100i ud med en luftkøler. Derefter ville den så ikke starte. Den kommer med 3 bip og led lyser i bundkort ud for dram. Der kommer intet signal til skærm, og ej heller til hverken mus eller tastatur. Har 2x8gb i. Har prøvet kun med 1 stang, skifte dem rundt uden held. Har prøvet hive strømmen fra pc, holde start knappen inde i 30 sek og tænde igen. Clear cmos og fjerne cmos batteri i Ca 15 min. Reinstallere cpu og køler. Ingen bukkede pins Kan ikke gennemskue det. Det må vel være en fejl i enten bundkort eller ram? :( Det virkede uden problemer med vandkøleren, kan ikke se hvorfor det pludselig ikke skulle virke nu. Håber nogen har et bud
--
#1
7430
Nørd
04-09-2019 15:49

Rapporter til Admin
dit bundkort hedder? der er en manual med til bundkort der står en side med disse koder i :)
--
jep jep
#2
Nicktl
Monsterbruger
04-09-2019 15:51

Rapporter til Admin
Sorry. Msi x470 gaming pro Ja de 3 bip er ram problem
--
Sidst redigeret 04-09-2019 15:52
#3
7430
Nørd
04-09-2019 15:52

Rapporter til Admin
https://forum-en.msi.com[...] lyder som faulty memory, har du tjekket der ikke sidder snavs i ram slotsne og de sidder korrekt?
--
jep jep
#4
7430
Nørd
04-09-2019 15:54

Rapporter til Admin
havde engang problemet så sad der lort i den ene ram port.
--
jep jep
#5
Nicktl
Monsterbruger
04-09-2019 16:00

Rapporter til Admin
Har blæst det igennem og kan heller ikke se der skulle sidde noget skidt i
--
#6
Nicktl
Monsterbruger
04-09-2019 16:02

Rapporter til Admin
Havde heller ikke rammerne oppe mens jeg skiftede køler så der burde ikke kunne ryge noget skidt derned
--
#7
Sven Bent
Maxi Nørd
04-09-2019 18:46

Rapporter til Admin
reseat ram
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#8
ZulfoDK
Semi Supporter
05-09-2019 06:16

Rapporter til Admin
#7 Måske man ind i mellem skulle læse hvad folk skriver "Har 2x8gb i. Har prøvet kun med 1 stang, skifte dem rundt uden held." Han skriver også at han har prøver at blæse slots fri for snavs (selv om ram ikke var monteret da han skiftede køler). Jeg ville seriøst prøve at hive bundkortet ud af kabinettet, og samle tingene uden for, bare for at se om "et eller andet"(tm) nu kortslutter (en skrue der ikke tidligere gjorde, men nu gør fordi bundkort har rykket sig lidt da du skiftede køler).
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#9
SShadowS
Guru
05-09-2019 08:00

Rapporter til Admin
Er nok en pin eller to på CPU der ikke har ordentlig kontakt.
--
6700K|Maximus VIII Extreme|32GB RAM Gainward2080ti-GS|PG279Q Samsung960 PRO 512GB|Samsung 850 PRO 512GB Samsung860 QVO 2TB|Corsair AX860i

Opret svar til indlægget: Computer vil ikke starte - 3 bip ingen POST

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login