Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Ingen video output - Hjælp

Af Superbruger Eklund89 | 10-09-2019 20:20 | 150 visninger | 3 svar, hop til seneste
Min computer har kørt upåklageligt de sidste mange år, uden andet vedligehold en rensning af diverse filtre. Til rider sætter jeg min PC på slumre tilstand i stedet for at slukke den, da jeg måske var faldet over noget. 3 timer senere vil jeg bruge den igen, men den blinker i kabinettet, som den gør når den er i slumre, og jeg kan bareikke få gang i den. Det ender med at jeg tager strømmen fra den, og sætter det til igen. Computeren tænder, men der er ikke noget video output. Hverken fra mit grafikkort eller onboard grafikkort. Jeg har prøvet med andet HDMI kabel og anden skærm uden held. Den starter fortsat op. Jeg har forsøgt at fjerne grafikkort og Ram, uden held. Der er simpelthen ikke forbindelse. Hvad kan jeg gøre? I5 6600k Asus Z170-p Gigabyte 970 3x W Evga G2 650W PSU 16 GB Ram
--
#1
Mr. WoLF
Guru
10-09-2019 21:55

Rapporter til Admin
Prøv, 1x ram, disk fra, gfx ud, skærm til mobo så clear CMOS og test igen
--
#2
Eklund89
Superbruger
11-09-2019 16:11

Rapporter til Admin
Hvad er cmos? Det andet har jeg prøvet.
--
#3
Mr. WoLF
Guru
11-09-2019 16:14

Rapporter til Admin
#2 Prøv at søg på dit mobo navn og clear cmos
--

Opret svar til indlægget: Ingen video output - Hjælp

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning