Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Tastatur og mus - hvad har i?

Af Juniorbruger John-Cena | 16-09-2019 09:19 | 209 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg har pt. følgende mus og tastatur: Keyboard: Steelseries Apex150 Mus: Steelseries Rival 300s De fejler som sådan ikke noget. Er dog en smule træt af mit tastatur. Det er et membran tastatur og det er ganske fint at spille på - men når jeg skriver er det ofte det mister tastetryk og det er jeg ved at være pænt irriteret over. Så overvejer om jeg skal skifte - men hold nu kæft en jungle mand! Hvis jeg skifter, skifter jeg nok også min mus da jeg gerne vil have de samme mærke (Ja ja, jeg er måske mærkelig!) Jeg har haft virkelig mange tastaturer på tegnebrætter indtil videre og synes det er svært at beslutte sig. Så jeg kunne godt bruge jeres erfaringer. Jeg er pt. lidt lun på enten Asus ROG (Har Asus rog skærm, GPU, så det kan kan køre Aura sync) eller HyperX (Har headset og stol. Ja jeg går op i sådan noget). Jeg har kigget på følgende fra HyperX: https://www.komplett.dk[...] https://www.komplett.dk[...] https://www.komplett.dk[...] Er der nogen der har gode/dårlige erfaringer med ovenstående? Jeg har kigget på følgende fra Asus: https://www.komplett.dk[...] https://www.komplett.dk[...] Er der nogen gode/dårlige erfaringer med disse? Jeg har også kigget Corsair, Logitech og andre og sådan set åben overfor andre bud. Det vigtigste er er keyboard er mekanisk, både godt at spille og skrive på. Der må gerne være håndledsstøtte, medie knapper og RGB men ikke et krav. Mus skal kunne indstille DPI, have tommelfingerknapper, have ledningen og det er sådan set det. Håber i kan hjælpe mig lidt på vej :) pft.
--
If you don't want to be, be the one who want to be a wannabe..
#1
vaff
Monsterbruger
16-09-2019 09:27

Rapporter til Admin
Jeg har et Leopold FC660M med Cherry MX Red og en rød Dream Machines DM1FPS Begge lidt anderledes valg, men tastaturet er bedre end alternativer fra Logitech, Razer, HyperX og ASUS. Byggekvaliteten er en par tiers højere. Musen er en klon (med opdateret kabel og sensor) af Steelseries Sensei. Så alternative valg, men jeg er glad. https://imgur.com[...]
--
#2
sebson
Gigabruger
16-09-2019 09:35

Rapporter til Admin
Jeg har selv Razer af det meste og er jeg sindsygt glad for! brugte meget Logitech før i tiden, men tvivler på jeg kommer til at bruge andet end Razer igen. Til min gaming PC har jeg følgende: Razer Mamba mus: https://www.komplett.dk[...] Razer Blackwiddow Elite green key, keyboard: https://www.komplett.dk[...] Og med Razer keyboard kan du vælge om du vil have grønne eller gule keys. Google for mere info, men grønne svarer overodnet til MX blue og de gule mener jeg svar til MX brown. Kort fortalt larmer de grønne meget mere end de gule, men de har et meget tilfredstillende klik. På arbejdet har jeg taget mit gamle razer ornata keyboard med. Dette er dog forholdsvist "hårdt" at taste på i lænden sammenliget med true mechanical.
--
test

Opret svar til indlægget: Tastatur og mus - hvad har i?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning