Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Installation af fiberboks

Af Gæst stef | 12-11-2019 08:17 | 379 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg har lejet en lejlighed hvor udlejer åbenbart har valgt at den eneste mulighed for internet er stofa fiber, alt andet er klippet over. Der er så lagt ind til fiber, men der er ikke en fiberboks sat op i lejligheden, dette skal jeg så have en tekniker ud for at gøre. Hvem skal betale for dette, er det mig der hænger på de omkostninger for installation af fiberboks eller er det udlejer?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
bornholmeren92
Gigabruger
12-11-2019 08:26

Rapporter til Admin
#0 Uden at være helt sikker, da vi til tider har mærkelige regler i Danmark :'D Så vil jeg mene at det er lejer der skal betale, da det er dem der har bestilt det. Hvorimod hvis det var dig der valgte at få lagt fiber ind i lejligheden for at "gøre den mere attraktiv" var det dig selv der stod for regningen :)
--
i5-4690K ~ 4.2 GHz | GA-Z97P-D3 16 GB DDR3 ~ 1866 MHz | Sapphire RX 570 Pulse 8GB | Kingston A400 240 & 480 GB | WD Green 1 TB | AOC C24G1
#2
MalloDK
Supporter Aspirant
12-11-2019 08:30

Rapporter til Admin
Hvis det udelukkende er CPE'en der skal sættes op, koster det gratis. Hvis der har boet én som af uforklarlige årsager har taget den med sig, betragtes det som ikke værende din skyld. Dette sagt af en Stofa-ansat
--
Carpe Diem.
#3
stef
Gæst
12-11-2019 08:32

Rapporter til Admin
Men det er jo netop udlejer der har valgt at der skal lægges fiber ind i lejligheden. Problemet er blot at der ikke er opsat en fiberboks, men det skal der jo gøres, da jeg ikke har et alternativ, til en anden udbyder. så medmindre jeg vil sidde uden internet, så skal jeg have en fiberboks op, fordi udlejer har valgt at lægge fiber ind i lejligheden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
stef
Gæst
12-11-2019 08:33

Rapporter til Admin
Det kan også være min udlejer, som har taget boksen ned, da det er en nyrenoveret lejlighed.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
MalloDK
Supporter Aspirant
12-11-2019 08:38

Rapporter til Admin
Hvis udlejer har pillet den ned, og den skal sættes op igen, er det jo i bund og grund "bare" at rense pigtails, og så få dem tilsluttet igen. I og med udlejer i dette eksempel selv har pillet den ned er det i bund og grund ikke Stofas ansvar, men om det kommer til en regning er egentlig op til den pågældende tekniker. Kommer det til en regning, er det en kamp mellem dig og udlejer mht. hvem der skal betale. Teknikeren aflevere regningen til dig, HVIS det kommer til det, og så må du og udlejer finde ud af det.
--
Carpe Diem.
#6
Renetarderet
Semi Nørd
12-11-2019 10:13

Rapporter til Admin
Det hele kommer an på hvilken fiber status din adresse står til. Fiber klar eller to rør klar = ny oprettelse og de sætter cpe op uden det koster. Hvis de i kundeservice eller support kan se at det burde være en cpe. Så er det lidt mere usikkert. Men det er ikke altid "bare" at rense pigtails. Normalt når cpe tages ned gøres det af en tekniker. Hvis det ikke er tilfældet kan fiberen være skadet og i værste tilfælde høre til en ny fiber blæsning.
--

Opret svar til indlægget: Installation af fiberboks

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning