Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Evo 860 SSD på 100% time usage

Af Bruger Jesna | 18-11-2019 15:27 | 290 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Har en Samsung Evo 860 500GB SSD som ligger på 100% time usage. Den er som drev D og bliver brugt til at installere spil på. - Jeg valgte at formatere disken og det gjorde så at den viste 0% usage, dejligt. - Men nå jeg skal til at installere noget på den eller kopiere noget over på den, så springer den op på 100% og fryser det man har gang i. Har brugt Samsung Magician og den siger at den er tip top i stand. Ingen fejl eller noget på disken. Har i nogle gode forslag til hvad det kan være? Problemet opstod her for ca 1 uge siden. Har kørt over 1 år uden problemer. Skal lige nævnes at det er knægtens, så ved ikke alt hvad der er installeret på den :) Har formateret den flere gang via Windows 10 Install usb boot. Vh Jakob
--
Køb billige Windows Licenser her https://cheapwindowslicense.com[...]
#1
ToFFo
Guru
18-11-2019 15:35

Rapporter til Admin
Har du prøvet at opdatere firmware på den? Det burde fikse den type fejl. Og hvis ikke, well, så har du prøvet :P
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-11-2019 15:35
#2
Jesna
Bruger
18-11-2019 16:14

Rapporter til Admin
Jeg prøver lige at tjekke firmware på den :) /Jakob
--
Køb billige Windows Licenser her https://cheapwindowslicense.com[...]
#3
Jesna
Bruger
18-11-2019 17:40

Rapporter til Admin
Der er en firmware opdatering til disken, men den skriver fejl når jeg prøver på det igennem Samsung Magician. - Synes ikke lige jeg kan downloade firmwaren manuelt. Prøvede lige at have den som RAW disk i computeradministration og så prøve på at formatere den i computeradministration, men der springer den også op på 100% i formatteringen og kan se i ressourceovervågning at volume2 har en svartid på 44.234ms idens forsøg på at formattere disken /Jakob
--
Køb billige Windows Licenser her https://cheapwindowslicense.com[...]
#4
Jesna
Bruger
18-11-2019 18:51

Rapporter til Admin
Så nu tror jeg at løsningen er i hus. Hvis det bare var så nemt altid som denne løsning. Fik søgt lidt på internettet og der stod der jo at man bare skulle flytte disken i en anden sata port på bundkortet og wupti, nu virker det :) Vh Jakob
--
Køb billige Windows Licenser her https://cheapwindowslicense.com[...]
#5
pederlk
Guru
18-11-2019 19:06

Rapporter til Admin
#4 Fedt at du fik løst problemet og skrev det herinde. Thumbs up herfra :-)
--
ASUS P8Z77-V LE Plus | Intel i7 3770k 3,[email protected],5GHz | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB(4x4) | MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC | Samsung 860 Evo MZ-76E250B

Opret svar til indlægget: Evo 860 SSD på 100% time usage

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login