Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Konsol til børn?

Af Ultra Supporter Wut | 07-12-2019 20:49 | 479 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hey drenge Mine døtre er nu 2 og 6 år, og jeg tænkte, at jeg ville give dem en konsol i julegave. I ved til sådan noget sjov med Just Dance og action titler (børnvenlige) og sådan. Jeg havde forestillet mig noget Wii i en nyere udgave eller måske en børnepakke (danse-håndtag og sådan) til min PS 3. Det eneste, jeg kan finde, er enten dyre konsoller (PS4 PS5) eller håndholdte ting såsom Wii U eller Switch. Pointen var jo, at de ikke skulle sidde i sofaen med knækket nakke, men aktiveres i stedet eller i det mindste spille begge to på en TV-skærm så de var fælles om det. Jeg kan ikke finde spil til PS 3 længere, og Move-sættet til PS3 (som vist nok er til PS4 ?) koster en formue - lidt risky at købe, når der ikke længere sælges spil til PS3 lader det til. Findes der slet ikke sådan noget længere? Hvad laver jeres unger? :)
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
#1
Mr. WoLF
Guru
07-12-2019 21:43

Rapporter til Admin
Skal de aktiveres eller game? Send dem til dans? Wii har mange børn venlige spil. Xbox digital er billig i indkøb, der er rigtig mange spil at vælge mellem og meget bedre grafik end Wii
--
#2
Fuller 8900
Giga Supporter
07-12-2019 21:48

Rapporter til Admin
Tror en wii vil være det bedste bud :) Der er også sport spil og lignende når de bliver lidt ældre. Helt klar den første konsol vi skla have til ungerne tror jeg (udover den xbox one x vi har selv :D)
--

Opret svar til indlægget: Konsol til børn?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning