Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

4G-router til mobilt bredbånd og gaming

Af Gæst Rach | 13-12-2019 11:07 | 468 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej med jer :) Jeg har ingen forstand på dette og det er meget svært umiddelbart at få nogle ordentlige svar fra nettet, samt de onlinebutikker jeg har ringet til, så jeg håber, nogen herinde kan hjælpe :) Fra foråret og flere måneder frem skal vi opholde os i vores kolonihave. Min søn gamer rigtig meget på sin PlayStation. Det er meget vigtigt for ham, at få den bedste forbindelse derud, selvom det er via mobilt bredbånd. Jeg skal nok sørge for, at få det bedste abonnement til den tid fra Yousee. Har undersøgt mast og signal, de ser ud til at være bedste udbyder med bedste signal i det område. Vi kører allerede med en lille Huawei-router derude, det fungerer ok, men kunne være meget bedre gaming-mæssigt. Jeg troede antennerne på routere også var til at fange signalet fra en mast, men har ringet til forskellige butikker og har blandt andet fået at vide, at antennerne på routeren kun er til at sende med, så signalet bliver bedre i alle rum i hjemmet, er det korrekt? Et andet sted læste jeg, at man minimum skulle have 2 antenner for bedst at fange signal fra masten? Så sagde en veninde, om jeg havde læst om udendørs routere, men ved ikke, om det er nødvendigt? Det er godt nok forvirrende! Så her er, hvad jeg søger: Bedste 4G-router (til mobilt netværk) til at hente signalet fra mast. Skal naturligvis have sim slot. Skal kunne forbindes direkte til PlayStation med kabel. Bedst til at game med. Under 3500 kr.. Andet som I ved, som jeg ikke har tænkt på. På forhånd tusinde tak! :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mr. WoLF
Guru
13-12-2019 11:18

Rapporter til Admin
Du kan prøve at se op på asus 4g ac68u, måske starte med at teste den minde 4g-ac53u
--
#2
Jintao
Super Nørd
13-12-2019 11:48

Rapporter til Admin
Teltonika rut240 kan erhverves for 800 kr. Den har kun 1 lan udgang. Dejlig lille og ikke consumer. Fin trådløs forbindelse også. Du kan evt. tilkøbe en mimo antenne hvis du frygter, at de to single antenner der følger med ikke dækker godt nok. Husk at det er mini sim (2ff) den tager.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
--
Sidst redigeret 13-12-2019 11:50
#3
Rach
Gæst
16-12-2019 13:46

Rapporter til Admin
Hej med jer :) Nu har jeg fået kigget på det og jeg har været meget glad for jeres forslag! Jeg har valgt at købe ASUS 4g-ac68u, da jeg efter forslagene kontaktede ASUS og de var helt enige i, at den var det bedste de havde, som ville dække mit behov. Det var en rigtig stor hjælp, så tusinde tak for det :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
jbv
Ny på siden
16-12-2019 17:22

Rapporter til Admin
Til brug i en kolonihave ville jeg tage en Huawei B535-232 https://www.av-cables.dk[...] Har den selv og den er væsentlig bedre end den Huawei e5186 jeg havde før.
--

Opret svar til indlægget: 4G-router til mobilt bredbånd og gaming

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning