Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Compact gaming keyboard

Af Elitebruger Jimstar | 07-01-2020 10:55 | 559 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej, Nogen der har sådan et compact gaming keyboard? Jeg spiller en del FPS shooters - Apex/PUBG/Cs osv., og jeg synes godt jeg til tider kan være lidt irriteret over at have et så bredt tastatur, så jeg er nød til at have en lidt unaturlig bred afstand mellem mine hænder, som skal være på wasd og min mus. Derfor overvejede jeg at købe mig et af disse compact gaming keyboards, nogen der kan smide lidt lækkert knowledge eller erfaring omkring hvad man skal gå efter, hvad der er godt og skidt osv.?
--
Fractal R6 / I9 9900K / Aorus Ultra Z390 / Aorus 1080TI / G. Skill 3600MHz / 1TB 970 EVO / Corsair H150i / EVGA Supernova 850w / ASUS PG279Q 27" 1440p
#1
dennisdahl
Ny på siden
07-01-2020 11:44

Rapporter til Admin
Kender mange der har ducky One 2 Mini. man kan også købe billige kinesiske alternativer som F.eks Anne Pro 2 jeg har selv købt et Royal kludge 61. For at prøve et compact keyboard. Jeg synes dog ikke om det. Så gik tilbage til mit TKL hyper x pro keyboard.
--
Sidst redigeret 07-01-2020 11:44
#2
potteplante
Mega Supporter
07-01-2020 11:45

Rapporter til Admin
Tja.. Hvilket keyboard har du nu? Kan du lide de taster Hvorfor kan du (ikke) lide dem? Går ud fra du gerne vil have en mekanisk keyboard. De mest populær er vel cherry mx og til fps spil er det oftes red eller black findes flere kopier af dem og variationer. Det du skal kigge efter vil hedde Ten key less oogså kaldt TKL det normalt uden numpad... man kan også få dem hvor de har skåret arrow key området fra(det dog ikke så normalt) eksempler https://www.komplett.dk[...] https://www.komplett.dk[...] https://www.komplett.dk[...] så der 60% keyboards eksempler https://www.komplett.dk[...] https://www.proshop.dk[...]
--
Google is your friend!
#3
krellef
Ultra Nørd
07-01-2020 12:09

Rapporter til Admin
Jeg bruger selv et Steelseries M750 TKL - Det er ganske udmærket, og minder om mange af de andre tastaturer, der fåes derude: Røde switches, ABS caps, RGB og tilhørende software. Det er ikke noget særligt, men jeg ser heller ingen grund til at undgå det, hvis du f.eks. kan finde det brugt til en god pris.
--
Computer says no
#4
Jimstar
Elitebruger
07-01-2020 12:34

Rapporter til Admin
Jeg havde lidt kigget efter Glorious GMMK - jeg så et par enkelte youtube reviews hvor det fik gode anmeldelser, bedre end f.eks. Ducky One 2, som ellers virker meget populært. Det ærgrer mig dog lidt, at man ikke kan få det i den hvide bund (?), så den kunne matche min hvide Glorious mus. Umiddelbart ville jeg nok helst have, at keyboarded var så stille som muligt, så skal man vel gå efter cherry mx silent switches? Sætter man så en cap direkte på disse switches, eller er der en gummi ring man sætter på også? Det synes jeg, at jeg har set nogen steder?
--
Fractal R6 / I9 9900K / Aorus Ultra Z390 / Aorus 1080TI / G. Skill 3600MHz / 1TB 970 EVO / Corsair H150i / EVGA Supernova 850w / ASUS PG279Q 27" 1440p
#5
alfaman
Ultrabruger
07-01-2020 15:50

Rapporter til Admin
Jeg har selv skiftet et par membrantastaturer ud med TKL versioner med Cherry MX Red switches. Det første købte jeg fordi der ikke var plads på skrivebordet på arbejdet. Fandt et Corsair K63 LUX RGB. Har været nødt til at montere O ringe på alle taster, samt klistre en gammel tynd musemåtte under bunden, da det simpelt hen larmede for meget ellers. Og der er stadig en hel del mere larm, end med membrantastaturet! Hjemme har jeg fint med plads, men blev faktisk også træt af, at det numeriske tastatur fyldte så meget, så da Elgiganten havde Sort Fredag tilbud på Steelseries Apex 7 TKL købte jeg sådan et. Igen er o-ringe nødvendigt, men musemåtte under bunden har ikke været nødvendigt. Byggekvaliteten vil jeg vurdere til værende god på begge. Steelseries har nogle ting som jeg synes gør det mere lækkert: Ikke krav til installering af software for at styre lyset. Det hele kan gøres via den lille indbyggede OLED skærm. På mit Corsair er tasterne røde indtil Windows er startet, og det tager ret lang tid før de skifter til hvid, som er den farve jeg gerne vil have dem i. Udover det er Corsair tastaturet ret klodset, sammenlignet med Steelseries. Til gengæld har Corsair nemmere styring af hvor kraftigt lyset er. PÅ steelseries skal man ind under en menu og slå det fra. Der er mange videoer på Internettet hvor man kan høre lydene mod hinanden. F.eks. https://www.youtube.com[...]
--
Mvh Anders
#6
vaff
Monsterbruger
08-01-2020 18:19

Rapporter til Admin
Jeg har et Leopold FC660m med Cherry MX Red. Men det fåes med alle cherry versionerne og også med Topre. Det er et 66% keyboard. Det kan bedst forklares ved at sige det er et 60% der er lidt breder, tilgengæld har det piletasterne, som man eller skal FN-key for at få adgang til på er traditionelt 60%. Byggekvaliteten er bedre end Logitech, Razer og Coolermaster. Efter min mening ... Er der ikke rigtigt nogen der slår dem på kvalitet.
--
Sidst redigeret 08-01-2020 18:20
#7
JohnnyGogo
Giga Supporter
09-01-2020 03:33

Rapporter til Admin
bruger et corsair k65 lux eller sådan noget i den dur(har fået det i gave). Er virkelig lækkert, og efter +2 års brug er det stadig som nyt
--
Ghost S1: z390i, i7 8700, Shadow Rock LP, 16GB 3200Mhz, 2060S, 1TB M2, SF600
#8
mfla
Junior Supporter
09-01-2020 09:58

Rapporter til Admin
#4 Jeg har sådan et Glorious GMMK TKL med røde gateron switches og o-ringe, og jeg er meget tilfreds. Jeg har haft mit i godt 3 måneder nu. Det larmer altså ikke i forhold til mit gamle Tesoro Durandal G1NL med blå switches. Kvaliteten virker rigtig god, det vejer godt til, og det skøjter ikke rundt på bordpladen selv under lidt paniske gaming sessioner. Det har dog krævet lidt tilvænning at gå fra blå til røde switches i forhold til at skrive dokumenter, da der ikke er samme feedback i tasterne, men det er perfekt til gaming, og i øvrigt vel ret individuelt hvad man er til mht. switches.
--
#9
Acarbalacar
Juniorbruger
09-01-2020 13:50

Rapporter til Admin
#1 Af samme grund som dig skiftede jeg til et Cooler Master Masterkeys Pro S med cherry MX red. Det larmede dog en del, indtil jeg købte nogen billige O-ringe fra Kina og satte på. Jeg har ikke prøvet high end keyboards fra Ducky osv, men kan i hvert fald sige jeg er ekstremt glad for skiftet, og har intet dårligt at sige om kvaliteten af det. Det har dog ingen macrotaster, hvis man bruger sådan nogen. Så det kommer nok an på om man kan undvære numpad og macrotasterne.
--
#10
Djuice
Juniorbruger
09-01-2020 15:06

Rapporter til Admin
Jeg har haft et Ducky One, Masterkeys Pro S, HyperX Alloy FPS Pro og et Corsair K65 RGB. Ducky One er hyped hvis du spørger mig, jeg var ikke vildt imponeret af kvaliteten og det var pisse dyrt så det blev sendt tilbage. Masterkeys Pro S virker meget billigt, det koster så heller ikke så meget så fair nok - men synes ikke det er behageligt at bruge og mangler lidt masse. Corsair K65 RBG er et lækkert tastatur, håndledsstøtten er virkelig lækker og selve rammen er af aluminium. Dog har både jeg og to kammerater haft problemer med lyset deri, det første jeg fik gik lysene ud og blinkede helt tilfældigt, det blev byttet og efter et godt årst tid døde lyset i F1 tasten og F2 blev meget svagt. Samme historie for min kammerat. HyperX Alloy Pro kan fås til en rigtig god pris indimellem og kvaliteten synes jeg er virkelig lækker, det er meget stilrent med en lækker aluminiums ramme og ledningen er aftagelig til når det skal med i tasken. Har endnu ikke haft nogle problemer med det. Så ja IMO HyperX Alloy, hvis du er rigtig glad for at have en håndledsstøtte så Corsair K65.
--

Opret svar til indlægget: Compact gaming keyboard

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning