Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Problemer med new build PC

Af Ny på siden Wolfie | 21-01-2020 12:52 | 207 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej.Da der er en del af jer som vedrigtig meget, håber jeg at I kan hjælpe mig.Jeg har bygget computere siden1994 men har aldrig haft større problemer som jeg ikke kunne finde ud af, men den jeg skal bygge nu er ved at drive mig til vandvid.Motherboard: ASUS Z170-aCPU: Socket 1151 - Intel i5-6500 - 3.2 GHz CPU Cooler: Be Quiet Pure RockRAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHzCase: Be Quiet Silent Base 600PSU:Thermaltake Toughpower 750w cable select ( 1 ) den havde jeg i min maskine og den virkede da jeg tog den ud.Det der sker er at PSUen + PSUfan - kabinet fan starter men efter 1-2 sek begynder alle fans at køre langsommere og så starter op igen -dette bliver ved.Jegsendte MB - RAM & CPU til firmaet hvor jeg købte det, de sagde alle 3 dele fungerede sammen. Jeg købte delene for ca. 2 år siden(blev så gal over at de ikke virkede at jeg ikke har kigget på det før nu gggg )Har prøvet følgende:startet med kun MB og CPU - starterop CPU lys på MB lyser op kort, RAM lys er på hele tiden, 1 lang + 2 korte beep - og så begynder det hele forfra. satte RAM i og det var det samme bare uden beep fejl.Jeg tog PSUén ( 2 ) fra denmaskine jeg bruger nu, satte den i den nye, det samme sker, tænkte at det så var Bundkortet, men da jeg satte PSU 1 i den maskine jeg bruger nu skete det samme, så nu forstår jeg ikke hvad der sker.Har resat CMOSPrøvet at tage en papirclips fraden grønne til den sorte ledning i strømstikket på PSU 1, den virker fint.En af alle de gange jeg harprøvet at starte den, virkede den og jeg kom ind i BIOS, slukkede den og siden har den ikke fungeret andet en start - power downJeg kender desværre ingen der haren anden PSU jeg kan prøve.Jeg har ikke råd til at købe bådeet nyt bundkort og ny strømforsyning så derfor kunne jeg godt tænke mig at finde ud af hvilken en af delene der har fejl.På forhånd tak
--
#1
the688
Guru
21-01-2020 12:59

Rapporter til Admin
Jesus en omgang tekst. Hvor bor du - måske kan du låne en PSU af nogen ?
--
"ORK SATME!"
#2
Tyller
Guru
21-01-2020 13:09

Rapporter til Admin
Hej. Da der er en del af jer som vedrigtig meget, håber jeg at I kan hjælpe mig.Jeg har bygget computere siden1994 men har aldrig haft større problemer som jeg ikke kunne finde ud af, menden jeg skal bygge nu er ved at drive mig til vandvid. Motherboard: ASUS Z170-aCPU: Socket 1151 - Intel i5-6500 - 3.2 GHz CPU Cooler: Be Quiet Pure Rock RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz Case: Be Quiet Silent Base 600 PSU:Thermaltake Toughpower 750w cable select ( 1 ) den havde jeg i min maskine ogden virkede da jeg tog den ud.Det der sker er at PSUen + PSUfan - kabinet fan starter men efter 1-2 sek begynder alle fans at kørelangsommere og så starter op igen -dette bliver ved. Jeg sendte MB - RAM & CPU til firmaet hvor jeg købte det, de sagde alle 3 delefungerede sammen. Jeg købte delene for ca. 2 år siden(blev så gal over at de ikke virkede at jeg ikke har kigget på det før nu gggg ) Har prøvet følgende: startet med kun MB og CPU - starterop CPU lys på MB lyser op kort, RAM lys er på hele tiden, 1 lang + 2 korte beep- og så begynder det hele forfra. satte RAM i og det var det samme bare uden beep fejl. Jeg tog PSUén ( 2 ) fra den maskine jeg bruger nu, satte den i den nye, det samme sker, tænkte at det såvar Bundkortet, men da jeg satte PSU 1 i den maskine jeg bruger nu skete det samme, så nu forstår jeg ikke hvad der sker. Har resat CMOS Prøvet at tage en papirclips fra den grønne til den sorte ledning i strømstikket på PSU 1, den virker fint.En af alle de gange jeg harprøvet at starte den, virkede den og jeg kom ind i BIOS, slukkede den og sidenhar den ikke fungeret andet en start - power down Jeg kender desværre ingen der har en anden PSU jeg kan prøve. Jeg har ikke råd til at købe både et nyt bundkort og ny strømforsyning så derfor kunne jeg godt tænke mig atfinde ud af hvilken en af delene der har fejl. På forhånd tak
--
Intel I9 9900K Coffee Lake, MSI Z370A-Pro, 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI GTX980ti 6Gb,
#3
Tyller
Guru
21-01-2020 13:10

Rapporter til Admin
#1, Der står NørreBronx i profilen #0, Du skal være velkommen til at droppe den af hos mig i 2860, så skal jeg kigge på den
--
Intel I9 9900K Coffee Lake, MSI Z370A-Pro, 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI GTX980ti 6Gb,

Opret svar til indlægget: Problemer med new build PC

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning