Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Computer i bagagen

Af Gæst Peter O | 21-01-2020 13:24 | 793 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hejsa peps Jeg skal ud og rejse med Norwegian. Er der nogen af jer, som er klar over, om jeg må ligge min Bærbar i bagagen? Hvis ikke, hvad så med strømforsyninger, eksterne harddiske og hovedtelefoner? Tænker det er lidt latterligt, hvis man skal have hele lortet op ved Security.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
BoreBissen
Junior Supporter
21-01-2020 13:30

Rapporter til Admin
Norwegian bagageregler. https://www.norwegian.com[...]
--
Acer Aspire 3 - Ryzen 3500u (4c/8t Vega 8) | 2x4 gb 2400 MHz DDR4 | 256 GB M.2 Nvme SSD
#2
perjr
Ultra Supporter
21-01-2020 13:30

Rapporter til Admin
Din laptop og lign (tablet, telefon osv) skal ligge i en seperat bakke ved security-checket, men oplader, kabler osv kan du bare blive liggende i tasken. De scanner jo tasken så det er kun hvis de ser noget som er mistænkeligt at du får lov til at tømme hele lortet...og det må du bare leve med :)
--
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
#3
MHammer
Giga Supporter
21-01-2020 13:31

Rapporter til Admin
De andre var hurtigere :) Vær dog opsmærksom på batteri størrelsen på din bærbar. https://travel-made-simple.com[...] //Hammer
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
--
Sidst redigeret 21-01-2020 13:32
#4
LgT
Mega Supporter
21-01-2020 13:33

Rapporter til Admin
Du må gerne have bærbar, strømforsyning til samme og hovedtelefoner i håndbagage. Jeg kan ikke forestille mig at du ikke må tage en ekstern harddisk med (og jeg ville nødig overlade en plade-baseret disk til handling crew ', som smider rundt med bagagen') :-). Du kan dog HELT AFGJORT lige så godt pille det op af tasken i security med det samme, selv! Så sparrer du både dig selv og de efterfølgende passagerer tiden hvor du skal have tasken undersøgt igen. https://flypassager.dk[...] Bemærk at der kan være andre regler på hjemrejse end udrejse fra Danmark. (f.ex. fik jeg min store powerbank konfiskeret på hjemturen fra Kina (reglerne er nu de samme fra Dk også dog).
--
#5
MacFag
Elitebruger
21-01-2020 14:20

Rapporter til Admin
Man må gerne have eksterne diske med i hånd baggagen. Har selv fløjet med nogle styk endda via USA. Jeg måtte pænt tømme hele håndtasken, men det gik igennem.
--
#6
Thomas G
Monsterbruger
21-01-2020 17:23

Rapporter til Admin
Jeg plejer at have alt mit grej med i håndbagagen, stoler desværre ikke på nogen på det punkt. Mit standard grej er bærbar usb skærm ipad pdf reader keyboard mus powerbank 1-2 en røvfuld kabler Jeg får ikke som sådan problemer, men jeg bliver med statsgaranti taget ud til kontrol, den er sikker hver gang. Tager normalt bærbar, ekstra skærm og ipad ud, men de skal stadig lige glo i tasken. Tror at deres skræmme billede af en bombe er en masse kabler og et par firkanter... hvilket er tåbeligt, for der skal være så lidt ledning i den som muligt, hvis man ville slippe forbi skannerne. Skal den i kuffert bagagen, ville jeg sørge for at maskinen ligger nogenlunde i midten af tasken, og er man nøje, flytte batteriet over i håndbagagen. Der er vidst noget med at litium batterier ikke er skide populære i cargo holds. Har dog aldrig haft problemer med det. God tur.
--

Opret svar til indlægget: Computer i bagagen

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning