Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Bundkort stået af?

Af Supporter Nicki-Just | 22-01-2020 13:31 | 337 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej hol'ere. Min kærestes computer har haft problemer med at tænde. I dag forsøgte jeg så at 'aflade' systemet ved at holde tænd-knappen nede i et stykke tid. Nu tænder den. Men! der kommer intet signal på skærmen. Jeg har, alt i alt, forsøgt følgende: - jumpstarte PSU'en med et DVD-drev, og den virkede - koble min egen computer til det samme kabel og skærm, og det virker - fjerne RAM-blokke en ad gangen - ingen ændring - bytte hendes 1070ti ud med mit 980ti, og begge giver signal, når tilsluttet til min computer. Til gengæld kommer der intet signal på nogen af dem i hendes computer. Kan jeg så nu konkludere, at det er hendes bundkort, der er stået af? Eller er det noget jeg har overset/bør tjekke? Tak på forhånd. - Nicki.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
22-01-2020 19:50

Rapporter til Admin
Hvilket mobo/et der giver fejlkode ved start uden ram i?
--
#2
NamrepuS
Maxi Supporter
22-01-2020 23:31

Rapporter til Admin
Har du forsøgt at tage CPU og sætte den i igen? Jeg har fornyligt "reppet" et Intel system der ikke kunne tænde efter det havde været rykket rundt. Først da jeg havde CPU inde og ude startede den normalt igen.
--
#3
Nicki-Just
Supporter
24-01-2020 08:48

Rapporter til Admin
#1 - se forneden :) #2 - Har jeg ikke lige forsøgt mig med, da jeg hader at påføre kølepasta xD men bør jeg nok forsøge... Specs: CPU: Intel Core i3 8350k RAM: Crucial 16 GB 2400 MHz CL17 Bundkort: ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z370-P (LGA1151) Grafikkort: 8GB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti M.2: Samsung SSD 870 EVO 250GB Lager: 1TB HDD + et par SSD'er PSU: 550W 80+ Corsair Netværkskort: ASUS WikiFik kort, 1,3gbps 5GHZ, 802. 11AC (PCE-AC56)
--
Sidst redigeret 24-01-2020 08:49
#4
Azakiel
Skribent
24-01-2020 08:55

Rapporter til Admin
Prøv et CMOS reset til en start, herefter tjek for bøjede pins.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#5
NamrepuS
Maxi Supporter
24-01-2020 09:05

Rapporter til Admin
#3 - Tænker du enten bruger noget forkert eller en besværlig metode siden du kan hader det?? Jeg kan anbefale at købe en sprøjte med Arctic MX-4, det er super let at fjerne, spreder rigtig nemt, og "køler" mer' eller mindre lige så godt som alt andet jeg har prøvet. Det er bare en halv ært på midten af CPU'en og klask med køler ovenpå.
--

Opret svar til indlægget: Bundkort stået af?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning