Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kvalitet af cable extensions fra Kina?

Af Junior Supporter Inderhaten | 24-01-2020 11:07 | 475 visninger | 7 svar, hop til seneste
Er der noget synderlig kvalitets forskell på psu cable extensions fra Kina? Tænker om selve kobberet i ledningerne feks. Har bestilt et sæt i rød sleeve. Til 63kr. Det er helt ufatteligt at prisen kan være så forskellig fra de større mærker. Har fået dem hjem og de er sku flotte. Men ville egentlig lige høre om der er nogen der har erfaring med de billige her?
--
--- 9700k @5,2--- Strix RTX 2080 ---
#1
waskustobaskus
Junior Nørd
24-01-2020 11:32

Rapporter til Admin
Tja det er vel som med lader kabler til mobiler: skod kvalitet, der er jo ingen kontrol mht til kvalitet. Men det finder du jo ud af.
--
#2
.....
Gæst
24-01-2020 11:43

Rapporter til Admin
#1 ja det er de da helt sikkert.. for mange af vores ting som bliver solgt herhjemme kommer i hvertfald ikke fra Kina... #0 Du kan roligt købe sleeved kabler fra Kina. Jeg har selv gjort det, og de er ganske udmærket kvalitet. Dog er ledningerne lidt med “stive” i det synes jeg. Men til prisforskellen så er det vidst ikke noget at klage over. Der hvor man kan være uheldig er at man nogen gange godt kan modtage noget semi defekt fra Kina i form af en ledningen der ikke er klemt ordenligt i benet inde i stikket så ledninger f.eks falder af.. Men hey vent det kan også ske ved ting man køber herhjemme.. Eneste forskel er bare at herhjemme ringer man eller kører man ud i butikken med den defekte vare. Er det købt på eBay så tager man fat i sælger eller eBay. Der er trods alt eBay Money back guarantee. Mit gæt er at #0 aldrig har handlet på eBay, og derved forstår jeg heller ikke han kan komme med sådanne udtalelser.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
the688
Guru
24-01-2020 13:15

Rapporter til Admin
Eller, du ved, sørg for at vi stadig har butikker og folk i arbejde i DK, og giv de ekstra håndører og køb dem i DK eller Europa et sted... Det er typisk de samme der køber billigt i Kina der brokker sig over høj skat og alt for mange ledige, mens de får lavet sort arbejde og undrer sig over hvor butikkerne i lokalområdet lukker...
--
"ORK SATME!"
#4
Juusuhako
Elite Nørd
24-01-2020 13:20

Rapporter til Admin
#2 Jeg kan da sikkert også købe en oplader til min telefon fra Wish, men der tvivler jeg den opretholder de krav vi har til sådanne ting i Europa/Danmark (selvom den oplader jeg får med når jeg køber i Danmark sikkert også er lavet i Kina, har den alligevel nogle andre standarder). Om vi dog lige har krav til 'psu cable extensions' specifikt ved jeg ikke, men går ud fra vi har nogle krav til kabler generelt.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
--
Sidst redigeret 24-01-2020 13:20
#5
mindbuster
Mega Supporter
24-01-2020 17:51

Rapporter til Admin
Man kan også komme ud for andensorterings produkter, fabrikken laver en million kabler, tester dem, og sorterer de dårlige fra, bossen siger så til medarbejderen at de skal smides ud, men medarbejderen tager dem med hjem og sælger dem online.
--
Activate Windows Go to Settings to activate Windows
#6
kikophil
Monster Supporter
24-01-2020 18:23

Rapporter til Admin
Nogle af de billige ting man kan købe i kina er fuldt ud på højde med samme som kan kæbes i danmark - bare helt op til ca. 80% billigere. Jeg har købt lidt småtterier hos wish, hvor det meste rigtig nok er noget tyndt (let) metal, der til tider har været gratis, med en lav fragtpris. Men skidtet virker, og mit sidste køb var nogle ovn handsker af silicone med lange skafter op ad armene, så man ikke brænder sig, når man skal langt ind og ha` fat i stegesoen etc. 250% - ingen problem og kan næsten ikke mærkes. Så elregningen er helt sikkert steget efterfølgende, da både jeg selv og knægten jo har skullet prøve, om vi brændte nallerne hehe Problematikken med ikke at købe dansk, er så et ældgammelt fænomèn, som alle de øvrige lande også har i omvendt tilstand. Det er den evindelige kamp mellem - nu - EU`s fælles handel V/S alle landenes individuelle nationale følelser/interesser. Men det er jo en helt anden snak og ikke internationalt anerkendt/ok at skrive :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#7
kikophil
Monster Supporter
24-01-2020 18:36

Rapporter til Admin
250 grader selvf.
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...

Opret svar til indlægget: Kvalitet af cable extensions fra Kina?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning