Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ergonomisk mus

Af Superbruger Jesna | 17-03-2020 09:12 | 934 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej Er åbenbart kommet i den situation at alderen begynder at trykke, så derfor leder jeg efter en ergonomisk mus. Har selv kigget på Logitech MX Vertical og skulle til at bestille den, da jeg lige ville kigge på lidt reviews på nettet inden køb. Men har set lidt forskellige videoer og de siger den passer til medium/large hånd. Det jeg leder efter er så en Ergonomisk/Vertical mus til small/medium hånd og det skal være til den højre. Vil gerne høre erfaringer med diverse ergonomiske mus, tak. Pris: op til 1000,- Om det er batteri eller ledning er lige meget. Vh Jakob
--
#1
Martin_DJ
Guru
17-03-2020 09:20

Rapporter til Admin
Jeg bruger en MX Vertical til dagligt og har snart gjort det i 6 måneder. Har ikke rigtig noget negativt at sige om den. Vil betegne min hånd som værende medium af størrelse.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#2
Jesna
Superbruger
18-03-2020 07:56

Rapporter til Admin
Hej Martin Tak for svaret. - Jeg tror bare lige jeg prøver MX Vertical, så må vi se om den passer til min hånd :) /Jakob
--
#3
amnesia
Elitebruger
18-03-2020 15:45

Rapporter til Admin
Hvis du har mod på at prøve en rollermouse, så har jeg en ekstra af følgende, i rigtig god stand, som jeg også selv bruger - men ikke har brug for en ekstra af. https://www.computersalg.dk[...] Prisen vil selvfølgelig ikke være nær den nypris en sådan mus holder :-)
--
amnesia ; Partial or total loss of memory, usually resulting from shock, psychological disturbance, brain injury, or illness.
#4
Chres
Mega Supporter
18-03-2020 15:49

Rapporter til Admin
Jeg er selv blevet rigtig glad for Logitech MX Master 2S. Og der skulle lige være kommet en 3'er. Specielt efter, at jeg faktisk fik ondt i hånden af min gamle "gamer" mus. Og så holder den batteri i over en måned, og ligger fantastisk i hånden. Jeg har mellemstore hænder.
--
#5
Selas
Junior Supporter
18-03-2020 16:54

Rapporter til Admin
Jeg er også rigtig glad for den MX Vertical jeg bruger på arb. Det virker som om den bliver hurtigere når jeg sætter lednignen til, dvs. den bruger ledningen til data når den er tilsluttet føles det som om.
--
Jeg bor i 2680 Solrød Strand og arbejder lige ved Vesterport st. I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#6
Jesna
Superbruger
20-03-2020 18:09

Rapporter til Admin
Tak for svar og tilbud. - Har lige fået MX vertical ind af døren og den skal jeg lige prøve lidt an, men kan nemt mærke at man holder underarmen i en anden postition, så er spændt på de næste par uger om det er mærkbart. /Jakob
--
#7
Cossie
Juniorbruger
21-11-2021 11:13

Rapporter til Admin
#6 Må man hører en opdatering af hvordan musen er? Leder nemlig efter en mus til min mor som får ondt i hånden, hun har ikke ret store hænder og har både prøvet en lille logitech mus og en logitech MX revolution mus som er lidt større. Men denne får hun stadig ondt i hånden af og bruge. Hvordan er jeres erfaringer med den Logitech MX Vertical og ondt i hånden?
--

Opret svar til indlægget: Ergonomisk mus

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE