Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Opgradering af PC - Østjylland

Af Ny på siden Kobay | 26-03-2020 07:00 | 230 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hejsa Sagen er som følgene. Jeg er en mand med 10 tommelfingrer der elsker at have en PC der bare virker, jeg har dog ikke den store interesse i selv at rode med den. Derfor har jeg tidligere benyttet mig af Aarhus PC lager, når jeg har fået min PC opgraderet, renset eller haft andre hardware problemer. Jeg har faktisk været rigtig glad for dem, men det slog mig, at jeg aldrig har undersøgt "markedet" i forhold til, om der er bedre alternativer til at få hjælp i forhold til opgradering af ens PC. Derfor: Jeg søger en virksomhed, privat eller lign. som kan hjælpe med at finde de rigtige dele, som passer ind i mit setup, kan bygge og klargøre maskinen OG måske kan hjælpe mig med at OC min CPU, da jeg for et år siden anskaffede mig en 8700K uden at vide at K-modellen var til OC (Jeps, det er der vi er i forhold til viden og niveau hos mig :-) ) Mit setup pt. er som følgende: CPU:I7 8700K GPU: MSI GeForce GTX 1070 ARMOR 8G OC RAM:2x 8GB Crucial DDR4 PC2400 CL16 Ballistix S og Crucial DDR4 PC 2666 2 x 8GB CL 19 = I alt 32gb Bundkort: MSI MAG Z390M MORTAR Case: BitFenix Phenom Micro ATX Case – Black Strømforsyning: Enermax Revolution Xt II 650W ATX24 80+ Gold Lager:Crucial SSD MX300 275GB SATA6 2.5" + ToshibaDT01ACA100 3.5" 1TB 7200RPM 32MB SATA Køling: Cooler Master Masterliquid Lite 120 Som de skabe brugere i er, kan I se, at jeg på et tidspunkt har klokket i det omkring køb af ram. Det er hvad det er, der er sandsynligvis også andre steder, jeg kunne have optimeret bedre. Det næste jeg godt kunne tænke mig i min PC er: - Større SSD HD, jeg er træt af, at der kun er 275 GB plads - Hurtigere RAM der passer sammen, jeg tænker stadigvæk 32 GB, selvom jeg ved, at i vil argumentere for, at det er overkill ;-) - Bedre køling end nu og gerne mere lydløst - Rensning af min PC for støv, nyt kølerpasta og lign. - Evt. OC min CPU og hvad der ellers skal til for at det bliver godt. Målet med denne opgradering er, at når jeg på et tidspunkt vælger at skifte min GPU til noget bedre, så vil resten af mit setup være klar til det. Kender du et sted, en person eller lign. der yder denne service , som er bosiddende i Aarhus eller Østjylland, må du meget gerne sende mig en den retning! God dag og husk at vaske hænder! :-) /Kobay
--
#1
bphhm
Supporter
26-03-2020 07:51

Rapporter til Admin
Det er jo et ganske fint setup du har allerede og en god base for lidt finpudsninger. Du kunne købe f.eks. et INtel 660p 1TB M.2 SSD da dit bundkort har to slots. Evt. større HDD istedet hvis du mangler plads til f.eks. spil. Om man venter 45 sekunder eller 90 sekunder på opstart af spil gør vel ikke så meget. Jeg ved ikke hvor meget jeg selv ville fokusere på RAM da Intel platforme ikke som AMD reagerer ligeså godt på hurtig RAM. En ny fan kurve til din AIO kunne måske hjælpe dig med de støj problemer der eventuelt er. Men ellers er dit setup ganske up to date og jeg synes ikke du behøver skifte noget medmindre du gamer i 1440p. Så begynder et GTX1070 måske at blive lige i underkanten. Jeg synes du gør det helt rigtige i at prøve at finde lidt hjælp her, og måske findes der allerede små meetups i Aarhus hvor man kan nørde lidt sammen. Der burde være god basis for det ihvertfald (Måske lidt svært nu i disse Corona tider).
--
Ghost S1, Asrock X470 itx, R9 3900x, Corsair H100i m 2 x NF-A12x25, G.skill 32 GB DDR4-3200, EVGA RTX2070, Corsair SF600, Samsung EVO 970 1TB NVMe
#2
Kobay
Bruger Aspirant
26-03-2020 09:43

Rapporter til Admin
Jeg er egentligt også ganske godt tilfreds og måske karantænen spiller et pus i forhold til, at jeg gerne vil gøre mit setup endnu bedre :-) Jeg gamer i 1080p og har intentioner om at fortsætte med det. Uanset hvad, så tak for at du tog dig tid til at svare. Jeg leder stadigvæk efter steder, som kan hjælpe i forhold til ovenstående :-)
--
#3
Azakiel
Skribent
26-03-2020 09:50

Rapporter til Admin
#1 Gains på RAM hastighed er stadig fine på 1% og 0.1% på Intel, især hvis de i forvejen kører næsten stock (2133mhz vs 2400mhz) med høj CL som er tilfældet her. Du har helt ret i at det ikke er AMD-like gains du får, men der er lidt at hente alligevel. #0 Hvis du ønsker en god SSD på budget har Adata nogle fornuftige modeller, 660p'eren bliver hurtigere langsom i takt med at den bliver fyldt kontra TLC modeller. Et eksempel kunne være: https://www.computersalg.dk[...] Jeg vil anbefale at kigge på en luftkøler hvis lyd går dig meget på. Coolermasters AIO's har jeg aldrig været fan af, og slet ikke deres 120mm modeler efter jeg selv havde en. RAM kan du tage stort set whatever, men hvis du går luftkøler kan det være en fordel med low-profile RAM som Corsair LPX serien.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#4
Kobay
Bruger Aspirant
26-03-2020 12:07

Rapporter til Admin
#3 Tak for svar. Som jeg læser det, så vil det give mening at skifte rammene til nogle hurtigere. RAM har jeg selv skiftet før, så det burde jeg kunne gøre igen :-) De andre ting ved jeg sgu ikke, om jeg selv tør rode med - så jeg søger stadigvæk efter steder, som evt. er specialiseret i at opgradere PCer!
--

Opret svar til indlægget: Opgradering af PC - Østjylland

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning