Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Skiftet thermal paste på CPU - PC nægter at starte...

Af Semi Nørd mr.decoy | 04-04-2020 21:29 | 211 visninger | 3 svar, hop til seneste
Som titlen siger.. har vitterligt bare haft min Corsair h100i taget af CPU'en (inkl dens ledninger), smidt ny thermal paste på, sat på igen og sat ledninger tilbage på plads - og nu starter den op i sådan 3-4 sekunder og lukker sig selv ned.. Det loop kommer den ikke videre med. Hvad (fanden) sker der? Hvad er problemet når den starter og slukker ned igen med det samme? Kan se at h100i har strøm fra usb som den skal, er sat i CPU_FAN som de vil have, har fået sata-strøm som den vil have, og de to blæsere på radiatoren er sat til dens bundle, som de skal. Jeg fatter ingenting lige nu. Please hjælp :(
--
:D
#1
Mr. WoLF
Guru
04-04-2020 21:32

Rapporter til Admin
Prøvet clear CMOS? Du kan jumpstart psu kun med et drev eller fan til og se om der er liv. Set efter bøjet pins?
--
#2
gusten^
Elitebruger
04-04-2020 21:43

Rapporter til Admin
Evt reseat RAM
--
år 2003 signatur - P4 2.66ghz, 533mhz fsb | NVIDIA GeForce 6600 GT (128MB) | 1024mb DDR pc2700 | MSI bundkort | 80gb maxtor |
#3
mr.decoy
Semi Nørd
04-04-2020 21:51

Rapporter til Admin
#1 Har lige clearet CMOS, nu starter den op i 10-15 sek i stedet for 3-4, alt ser ud til at køre som normalt, lige indtil den lukker ned igen. Har ikke haft CPU ude af socket så ingen pin problemer, heller ikke på blæser stik osv. #2 Ok, det lader til at det var det.. de sad fuldstændig som de skulle før, men reseat virkede af en eller anden årsag, så nu kører den igen.. det er sgu specielt. Men tak! Dejligt.
--
:D

Opret svar til indlægget: Skiftet thermal paste på CPU - PC nægter at starte...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning